Schenkeldijk 9 G 3291 EN Strijen

  • Sold
€ 383,500 v.o.n.

Description

De allerlaatste en zeker niet de minste! 7 van de 8 appartementen zijn reeds verkocht, ruim voor aanvang bouw. Maakt u ons 'los'?

Dit is bouwnummer 8 in plan de Wagenmaecker in Strijen, 115 m² wonen, 37 m² garage/berging, 9 m² loggia/buitenruimte.

In de dorpskern van Strijen wordt door de (in de zeer wijde regio) goed aangeschreven Strijense aannemer Gebrs. Hooghwerff B.V. een fraai en goed in de omgeving passend appartementencomplex van 8 woningen gerealiseerd. De gebruiksoppervlakte wonen 'loopt' van 85 - 135 m² en alle woningen zijn voorzien van een eigen garagebox (van 27 tot 37 m² groot) in het souterrain.

De 'benedenwoningen hebben terrassen van 26 tot 36 m² en de 'bovenwoningen' zijn voorzien van een extra verdieping en van loggia's van 8/9 m².

De daken zijn gedekt met keramische pannen en voorzien van zonnepanelen en de woningen zijn voorzien van een (bodem)warmtepomp. De kunststof kozijnen zullen zijn voorzien van isolerende beglazing (triple). De woningen zijn uiteraard gasloos en de energiekosten zullen hier zeer laag zijn, mede vanwege de zeer hoge isolatiewaarde(n) en energie-opbrengst van 20 stuks zonnepanelen per appartement.

Ter wering van de zon zullen screens (op de verdieping) en knikarmschermen (op de begane grond) worden aangebracht, De warmtepomp zal in combinatie met de vloerverwarming op koude dagen zorgen voor een behaaglijke warmte, op de warme dagen zal de warmtepomp in combinatie met de slangen in de vloer zorgen voor welkome verkoeling. Met de hedendaagse techniek is de temperatuur in de woningen aanzienlijk stabieler dan bij vergelijkbare woningen zonder deze techniek.

Alle woningen worden voorzien van een luxe Siematic inbouwkeuken.

De badkamer en het toilet zullen worden opgeleverd met vloer- en wandbetegeling (tot aan het plafond) van Mosa.

Er zijn inmiddels dus 7 van de 8 woningen verkocht. Dat betekent dat alleen deze nog beschikbaar is. De senioren- en de vrijstaande woningen in het naastgelegen plan aan het Spui, zijn ook allemaal al verkocht, evenals de losse parkeerplaatsen.

Features

Last asking price
€ 383,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,335
Listed since
February 19, 2021
Type apartment
Upstairs apartment (apartment)
Area
115 m² residential surface area
Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Volume in cubic meters
368 m³
Energy label
Not available
Building type
New property
Year of construction
2021