De Bath 18 6129 DA Urmond Urmond ten westen van Julianakanaal

  • Sold
€ 169,000 k.k.

Sales history

Listed since
February 23, 2021
Date of sale
March 15, 2021
Term
2 weeks

Description

In Oud-Urmond vindt u deze rustig gelegen tussenwoning voorzien van woonkamer met open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, nette badkamer en vlizotrap naar de ruime zolder. De woning beschikt over een achtertuin met terrasoverkapping en een buitenberging met achteringang. De woning is zeer rustig gelegen nabij de Maas en het buitengebied van Oud-Urmond. De woning is dan ook zeer geschikt wanneer u graag in de buitenlucht komt.

Het (overdekte) uitgebreide winkelcentrum van Stein bereikt u binnen 7 autominuten of 15 minuten fietsen, dit centrum is voorzien van onder andere een supermarkt, drogist, diverse eetgelegenheden etc. etc. Binnen 15 autominuten bereikt u de Makado, het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg.

De woning is zeer geschikt wanneer u regelmatig gebruik maakt van de autoweg, zo vindt u de oprit naar de A2 en de A76 in de richting Maastricht, Eindhoven en Heerlen al binnen 5 autominuten.

Indeling
Vanuit de entree bereikt u de hal die is voorzien van de meterkast en die toegang biedt tot de kruipruimte, het toilet en de woonkamer met keuken.
De toiletruimte is half betegeld en beschikt over een staand toilet met fonteintje. De woonkamer is ruim, voorzien van laminaatvloer en via de open keuken heeft u uitzicht op de achtertuin. De keukenopstelling is zonder apparatuur en aan de rechterzijde van de keuken vindt u de bijkeuken, deze is voorzien van een tegelvloer en de opstelplaats voor de wasmachine. Door de trapopgang aan de rechterzijde in de woonkamer (met separate hal) is de woonkamer voorzien van een praktische trapkast.

Via de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar, deze is voorzien van een ruime aluminium terrasoverkapping 3 x 5,20 m.

Eerste verdieping
Via de trapopgang bereikt u de overloop op de eerste verdieping, deze is voorzien van tapijtvloer. Aan de voorzijde van de woning vindt u de grote slaapkamer voorzien van laminaatvloer en dakkapel, de slaapkamer is 3.32 bij 4.26m. De tweede, zeer ruime, slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en biedt uitzicht op de tuin, ook deze slaapkamer is voorzien van laminaatvloer en is maar liefst 3,32 bij 4,08 m. De derde slaapkamer is ook gelegen aan de achterzijde van de woning, ook voorzien van laminaatvloer en heeft ook uitzicht op de tuin, deze slaapkamer is 1,81 bij 3,09 meter. De wanden van de derde slaapkamer dienen nog verder afgewerkt te worden. De badkamer (1,77 x 3,03 m) vindt u aan de voorzijde van de woning, is geheel betegeld en voorzien van ligbad met douchecombi en wastafel, het plafond is recent getext.

Tweede verdieping
Op de overloop op de eerste verdieping vindt u de vlizotrap met toegang naar de ruime bergzolder (nokhoogte 2,87m, breedte 5,13 x 3,49 m. voor 1,50 lijn).
De bergzolder beschikt over de opstelplaats van de c.v. ketel en de mechanische ventilatie unit.

Tuin
De achtertuin is grotendeels voorzien van stoeptegels, 2 borders, een gemetselde eensteens buitenberging 2,90 x 2,25 en achteringang. Het grote overdekte terras over de volledige breedte, zorgt voor extra tuingenot.

Bijzonderheden
Geheel houten kozijnen voorzien van dubbel glas 2012 en rolluiken. Achterdeur hout met enkel glas.
Meterkast met 4 groepen, aardlekschakelaar, hoofdschakelaar, slimme elektrameter, slimme gasmeter en watermeter.
Cv ketel Intergas hre 2019 eigendom.

* Anti-speculatiebeding van toepassing. Zonder toestemming van verkoper mag de woning binnen 2 jaar niet verkocht en binnen 3 jaar niet verhuurd worden.
* Projectnotaris: U kunt als koper geen notariskeuze maken. Het transport zal plaatsvinden bij Wolfs & Knops Notarissen.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Features

Last asking price
€ 169,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 1,965
Listed since
February 23, 2021
Kind of house
Single-family home, row house
Area
86 m² residential surface area / 110 m² plot surface area
Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
364 m³
Energy label
D 1.65 What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1983
Involved real estate agent

VBO selling agent

Corio Makelaars BV

Call 045-5272711

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.