Wilhelminastraat 37 3134 CR Vlaardingen Oostbuurt

  • Sold
€ 285,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 16, 2021
Date of sale
May 25, 2021
Term
5 weeks

Description

Deze woning bezichtigen? Je kunt via onze website (De Gratis Makelaar) zelf een afspraak inplannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 6 MEI 2021 20:00 UUR.

Indeling
Wilhelminastraat 37 Vlaardingen
Achter deze mooie, eind 19e eeuwse voorgevel gaat een verrassend ruime woning verscholen met een woonoppervlakte van meer dan 100m2. Boven zijn drie slaapkamers en de badkamer met een douche, tweede toilet en een whirlpool. Op de begane grond geniet je van de ruimte in de sfeervolle woonkamer en grenst aan de keuken een handige bijkeuken. Er is een steeg naar de achtertuin waardoor de fiets in de berging kan staan; zo zijn alle wensen vervuld.
Deze woning staat in de wijk Oostwijk op slechts 5 minuten lopen van het Oranjepark en maar 8 minuten van de het centrum met diverse winkels en restaurants. Openbaar vervoer (metro en bus) is vlakbij net als de basisschool, BSO, het theater en kinderopvang. Vlaardingen heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A4 van waaruit je snel op de A15 en A20 bent.

Indeling:
Begane grond:
Open de donkergroene voordeur en stap de hal in, voorzien van een houten lambrisering en een hoog plafond. De visgraatvloer ligt op nagenoeg de hele begane grond en achter een van de deuren is de nette toiletruimte, voorzien van een fonteintje en vloerverwarming.
De woonkamer is meer dan 9.10 meter lang en een flinke breedte waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor een zit- en een eethoek. Blikvanger is de schouw met houtkachel bij het zitgedeelte die goed past bij de kleuren op de muren en de hippe vloer. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en de openslaande deuren geven toegang tot de tuin.
In de woonkamer is de toegang tot de keuken, een gezellige ruimte met een keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap en een combi-oven. Achter de keuken zijn een diepe bergkast en de bijkeuken waar onder andere ruimte is voor de wasmachine, droger en vaatwasser.

Eerste verdieping:
Via de mooie trap kom je op de overloop van waaruit drie slaapkamers, de badkamer en een bergkast te bereiken zijn. Ook op deze verdieping zie je dat de woning op een mooie manier is verbouwd met gebruik van rustige kleuren.
Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer met de houten dakconstructie in het zicht en een airco-unit. De twee andere slaapkamers hebben een gezamenlijke dakkapel en zijn groot genoeg om in te richten als eenpersoonskamer. Op de slaapkamers ligt dezelfde laminaatvloer als op de overloop.
Dankzij de dakkapel is de badkamer een stuk groter geworden. Blikvanger is de whirlpool onder het raam en de rest van de ruimte is ingedeeld met een kwartronde douche, tweede toilet en twee wastafels. De ruimte is optimaal benut; zo zijn er diverse vaste, deels open kasten.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer en de keuken is de gezellige achtertuin te bereiken. Achter in de tuin zijn de houten berging en het overdekte terras; een heerlijke plek om buiten te zitten. In de verhoogde border staat een mooie palmboom en een groot deel van de tuin is keurig bestraat. De houtbeton schutting is in 2020 vernieuwd en zorgt nog vele jaren voor privacy.

Bijzonderheden:
- De woning staat op een perceel grond wat eeuwigdurend in erfpacht is uitgegeven;
- De jaarlijkse canon bedraagt € 8,37;
- kunststof kozijnen en ramen, voorzien van isolatieglas;
- Het dak van de woning is geïsoleerd;
- De platte dakbedekking is in 2019 vernieuwd;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Remeha, 2014);
- Ouderdomsclausule van toeppasing;
- Energielabel E;
- Oplevering in overleg;
- Overdracht vindt plaats bij de Nationela Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Features

Last asking price
€ 285,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,740
Listed since
April 16, 2021
Kind of house
Single-family home, row house
Area
104 m² residential surface area / 123 m² plot surface area
Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
387 m³
Energy label
E What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1900
Involved real estate agent

VBO selling agent

De Gratis Makelaar

Call 085-0471476
Ms. Jolinda Kijne
Wilhelminastraat 37
10.0
I would recommend this agent.
Bij het verkopen van een woning komt veel kijken, daarom hebben we besloten alles uit handen te geven, we hebben dus bij de Gratis Makelaar een betaald pakket afgenomen waarbij onze makelaar ook de bezichtigingen heeft gedaan en dit is goed bevallen. De woning was snel verkocht en we hebben prettige begeleiding gekregen. Het concept van de gratis makelaar is prachtig en transparant! Als je met de gratis makelaar je huis verkoopt dan moet je ook volledig achter dit concept staan. Er kan altijd buiten het verkooptraject om een bod gedaan worden, maar wij hebben besloten enkel in te gaan op biedingen via het platform van de Gratis makelaar zelf.
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.