Emmasingel 37 D 6001 BA Weert Maaspoort

Hightlighted features

  • 302 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 1,450,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Wanneer u ‘s ochtends wakker wordt en de riante woonkamer in loopt kunt u op de kerktoren zien hoe laat het is. Dit penthouse in de voormalige Sint Martinusschool aan de stadssingel heeft misschien wel het mooiste uitzicht van Weert! Voor u nu een unieke kans!

Dit zeer duurzaam gerenoveerde penthouse strekt zich uit over de bovenste verdieping van het voormalige schoolgebouw. Voor de indeling van dit appartement hebben we een gerenommeerde architect gevraagd zijn visie te geven op de kwaliteiten en mogelijkheden. Deze zijn optimaal benut.

Het penthouse is maar liefst circa 300 m² groot. Het beschikt over grote glaspuien, waardoor het een zeer open en licht karakter heeft. De grote ramen aan de voor- en achterzijde zijn uitgevoerd in slanke, aluminium profielen met terrasdeuren. Het ruime terras aan de achterzijde is vanuit meerdere ruimtes bereikbaar en biedt zicht op de groene binnentuin. De sfeervolle loggia aan de voorkant heeft uitzicht over de middeleeuwse stadsomwalling en de kerktoren in het centrum van de stad. Vanuit de lift is er een rechtstreekse verbinding met het privégedeelte van het penthouse. Het penthouse is tevens toegankelijk middels een tweetal trappenhuizen. De eerste trapopgang is toegankelijk vanuit de centrale hal op de 2e etage, hier bevindt zich een afgesloten portaal met garderobe/bergruimte. Dit afgesloten gedeelte op de 2e etage maakt tevens deel uit van het penthouse. Het andere trappenhuis bevindt zich in aan de linkerzijde van het complex.

Speciaal voor alle bewoners van de appartementen en de achtergelegen stadswoningen is een beveiligde, ondergrondse parkeergarage gebouwd. Vanuit de ondergrondse parkeergarage, met 2 privé parkeerplaatsen in een eigen afsluitbare garagebox voor u, is het appartementencomplex direct bereikbaar. Naast de parkeerplaatsen zijn er tevens 2 ruime fietsenbergingen aanwezig met oplaadpunten voor elektrische fietsen.

U deelt het appartementencomplex met slechts 4 andere medebewoners waardoor de sfeer intiem blijft. Het complex beschikt over 2 liften aan weerszijden van het gebouw.

Het complex is gelegen op een uiterst centrale toplocatie, in de directe omgeving van een scala aan winkel-, horeca- en zorgvoorzieningen en op loopafstand van het NS-Intercitystation. Verder zijn de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen uitstekend bereikbaar. Weert beschikt daarnaast verder over een prachtige natuurgebieden en heeft een uitgebreid en hoogwaardig aanbod in sport-, recreatie- en centrumvoorzieningen.

Het penthouse in thans in aanbouw en zal dit najaar worden opgeleverd aan de gelukkige koper.

De aannemer/opdrachtgever heeft er voor gezorgd dat de basis van het appartement hoogwaardig gereed is. Het is nu aan u om de afwerking badkamer en keuken in samenspraak met de opdrachtgever - naar eigen wens te bepalen.

Het appartement beschikt naast een riante living met geïntegreerde keuken over meerdere slaapkamers en maar liefst 2 badkamers. Aan een aparte werkkamer, kleedkamer en voldoende bergruimte is ook gedacht.

De centrale ruimtes en trappenhuizen worden geheel in stijl en met fraaie details afgewerkt, hier is een moodboard van beschikbaar, deze is opvraagbaar bij de makelaar.

Wij kunnen nog veel woorden gebruiken om het appartement verder te omschrijven. We zijn echter van mening dat u dit unieke object met eigen ogen moet komen bekijken. Indien u serieuze interesse heeft in dit pareltje van Weert, neem dan contact op met ons kantoor.

Voor nadere informatie m.b.t. de VvE-bijdrage kunt u tevens contact opnemen met de makelaar.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,450,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,801
Listed since
8 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Penthouse (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2021
Specific
Protected townscape or village view (permit needed for alterations), listed building (national monument) and monumental building
Type of roof
Hipped roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
302 m²
Exterior space attached to the building
76 m²
Volume in cubic meters
550 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and 2 showers
Number of stories
3 stories
Located at
3rd floor
Facilities
Balanced ventilation system and skylight

Energy

Energy label
Not required
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
CH boiler, complete floor heating and heat recovery unit
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 2021, in ownership

Cadastral data

WEERT S 6028
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Roof terrace present and balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Garage, underground parking and parking place
Capacity
2 cars
Facilities
Electrical door and electricity

Parking

Type of parking facilities
Paid parking, parking garage and resident's parking permits

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.