Boxbergerweg 71 B 8124 PA Wesepe

€ 310,000 v.o.n. Calculate monthly payment

Description

Omschrijving:

Deze zeer ruime bouwkavel groot circa 5700 m² voor het bouwen van een vrijstaande woning van maximaal 750 m³ met een bijgebouw van 70 m² ligt op een mooie locatie aan de Boxbergerweg bij nummer 71 in Wesepe. Op de ruime kavel is het mogelijk om naast de woning een eigen moes- en/of siertuin aan te leggen. Ook is hier voldoende ruimte voor het houden van dieren. Aan de achterzijde loopt de kavel uit in de natuurvriendelijke oever van watergang de “Grote Vloedgraven”.
U kunt uw eigen architect en aannemer kiezen om zo uw eigen woonwensen optimaal te kunnen realiseren. Op de naastgelegen bouwkavel is men reeds gestart met de bouw van een onder architectuur te bouwen schuurwoning met ruime vrijstaande schuur. Een impressie hiervan staat in de fotoserie evenals een voorbeeldwoning voor de te koop staande kavel.

De toegangsweg voor de gezamenlijke ontsluiting is inmiddels aangelegd. Voor het geheel (de bestaande woning en de 2 bouwkavels, waarvan 1 reeds verkocht is) is een erfinrichtingsplan gemaakt door "Eelerwoude" waaraan na realisatie van de nieuwbouw en deels in overleg met de nieuwe bewoners vorm gegeven wordt.

Het sportpark "de Muggert" ligt op een steenworp afstand van de locatie. De landgoederen 'Boxbergen", de Lankhorst" en "de Kranekamp" met abdij Sion liggen op loopafstand evenals de halte van busdienst “Raalte – Deventer” lijn 165.
Wesepe is een dorp dat 8 km ten noorden van Deventer ligt en via de N 348 binnen 15 auto minuten ontsloten is op de A1. Het dorp heeft een inwonertal van circa 1100. Er zijn voorzieningen aanwezig waaronder een basisschool met kinderopvang, voor-en naschoolse opvang, zalencentrum, bakker met lunchroom, kapper en een huisarts met apotheek. De maatschappelijke betrokkenheid van de inwoners vertaalt zich in een actief verenigingsleven.

Kortom; Wilt u heerlijk buitenaf wonen op een mooie locatie met de mogelijkheid om uw eigen woonplek te creëren, neem dan contact op met Agrarische makelaardij J.W. Kloosterboer om uw wensen te bespreken.

Vraagprijs voor de kavel van circa 5700 m² is € 310.000 V.O.N. een andere grondmaat is bespreekbaar.
Bij de V.O.N. kavelprijs is onder andere niet inbegrepen:
• De bouwkosten van de woning
• Architect, constructeur, etc.
• Kavelinrichting
• Aansluiting nutsvoorzieningen
• Legeskosten
• Eventuele hypotheek en bijkomende kosten

Situering: aan de rand van het dorp Wesepe tussen de Boxbergerweg en watergang de Grote Vloedgraven
De bestemming is reeds gewijzigd naar "wonen" met ruimte voor aan huis gebonden bedrijf en of B & B etc..

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 310,000 v.o.n.
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
5,700 m²

Cadastral data

OLST H 4128
Cadastral map
Area
5.700 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside water and unobstructed surrounding view

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Boxbergerweg 71 B

€ 310,000 v.o.n.