Poststraat 8 9648 JL Wildervank Wildervank

Description

Aan doorgaand vis- en vaarwater gelegen, in de kern van Wildervank, wordt aangeboden een zeer degelijk gebouwd en uitstekend onderhouden vrijstaande herenbehuizing met inpandige opberg/ hobby/ winkel of kantoor ruimte, erf en een riante besloten tuin op de zon.

De inpandige opbergruimte is voor meerdere doeleinden geschikt en zou tevens dienst kunnen doen als garage / winkel en/of extra slaapkamers. (badkameraansluitingen al gerealiseerd)

Indeling: entree, hal/ garderobe, toilet, kantoorruimte aan de voorzijde van het pand met etalagefunctie, toilet, riante opberg/ hobby/ winkel of kantoorruimte van circa ruime en lichte living met zicht op de tuin en openslaande deuren naar het terras en een luxe moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken voorzien van witgoedaansluitingen en een zee aan kastruimte.

Verdieping: overloop met een functionele werkplek / kastruimte en 3 ruime slaapkamers, badkamer met toilet/ ligbad en separate douche.

Het geheel is gerenoveerd naar de eisen van vandaag de dag. De buitenkant is voor het grote deel in 2020 geschilderd en de binnenkant eind 2019, begin 2020 volledig geschilderd en opnieuw gestoffeerd. De woning biedt sfeer, luxe en ruimte. De woning kan zo betrokken worden. Centraal verwarmt en merendeel voorzien van dubbele beglazing.

De mogelijkheid van wonen-werken is hier zeker een optie. De uitvalswegen richting Assen en Groningen zijn nabij. Winkels, scholen, sport gelegenheden, openbaar vervoer en restaurants bevinden zich op loopafstand.

Gewoon een heerlijk ruim huis op een prima plek gelegen.

Features

Asking price
€ 319,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 1,571
Listed since
6+ months
Kind of house
Single-family home, detached residential property
Area
203 m² residential surface area / 630 m² plot surface area
Number of rooms
7 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
1,318 m³
Energy label
Not available
Building type
Resale property
Year of construction
Before 1906

Involved real estate agent

MakelaarNu

Call 0598-717611

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Poststraat 8

€ 319,000 k.k.