Makelaardij Kuperus Heeringa

"Wij maken van jouw huis een beleving"

Sale average 8.8

Expertise
8.9
Knowledge of the local market
8.7
Price / quality
8.8
Service and guidance
9.0

To calculate this average we only take the 20 reviews of the last 24 months.

Sale reviews

Mr. Bon
9.8
I would recommend this agent.
Alles is tot onze volle tevredenheid verlopen en zijn zeer tevreden. met hartelijke groeten Fam. Bon
Expertise
9
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10
Reaction of Makelaardij Kuperus Heeringa
Beste familie Bon, Dank je wel voor deze mooie cijfers, en dank voor de medewerking bij de verkoop van jullie huis!
Mr. Pera
8.5
I would recommend this agent.
Klaasjan, maar ook niet te vergeten zijn vrouw Saskia, hebben wij ervaren als makelaars met een goed inlevingsvermogen in de klant, onze wensen zijn ingevuld en dit heeft alles geresulteert tot een fantastisch verkoopproces bij hen. Hij heeft het lef om te zeggen wat hij vewacht van jou als verkoper. Als hij een bepaalde prijs noemt en die kan gehaald worden met een aantal aanapssingen in en om het huis, dan benoemt hij het, nee nog pittiger, hij zegt, dat het gedaan moet worden om de prijs te halen. Anders valt het resultaat lager uit. Wij kennen maar weinig makelaars gezien die dat zo stellig stelden. Wanneer er kijkers door je eigen huis heen lopen, wist je dat Klaasjan de ambassadeur was van je woning, hij heeft ons hus vekocht met bezieling, passie en gevoel. Nogmaals dank daarvoor. Een kleine kritische noot is dat je met elkaar niet moet vezanden in "oude jongens krentenbrood", dit liep in het begin wat moeizaam om alle afspraken op papier te krijgen. (Een kleine aanloopdrempel) Wij zijn zeer tevereden over de deskundigheid, de kennis van plaatselijke ontwikkelingen en de begeleiding van het traject. Als aanbeveling willen we graag meegeven dat ons huis, door mensen uit onze omgeving, werd geprezen om de presentatie op Funda, een tien met een griffel voor de video, tekst en foto's. Succes Saskia & Klaasjan met vriendelijke groet twee tevreden klanten. Bernarda & Pim Pera
Expertise
9
Knowledge of the local market
8
Price / quality
9
Service and guidance
8
Reaction of Makelaardij Kuperus Heeringa
Beste Bernarda en Pim, dank jullie wel voor deze mooie beoordeling! Wij hebben het gehele traject, wat overigens niet zo lang duurde, ook als zeer prettig ervaren, en zijn we in goede samenwerking met jullie tot dit mooie resultaat gekomen. Ook dank voor de tip, inmiddels is deze procedure aangepast. Groet en veel succes met jullie nieuwe woonstek!
A funda user
9.5
I would recommend this agent.
Het contact met de makelaar was vanaf het eerste moment goed, vriendelijk en servicegericht. Mijn huis werd met een eerlijke, reeele blik bekeken en goed in de markt gezet. Ook alle lof voor het stylen van mijn huis, met enkele kleine ingrepen zag het er uit om door een ringetje te halen. Een week na plaatsing op Funda was er al overeenstemming met de kopers die na de vlot verlopen bezichtiging gelijk enthousiast waren. Ook de verdere afhandeling verliep prima, zeer attent en met van mijn kant vrijwel geen moeite. Kortom, deze makelaar is een aanrader! Korte lijnen en persoonlijk contact zijn grote pluspunten.
Expertise
10
Knowledge of the local market
9
Price / quality
9
Service and guidance
10
Reaction of Makelaardij Kuperus Heeringa
Dank je wel voor deze mooie cijfers en woorden! Door een hele prettige samenwerking en flexibiliteit kun je veel bereiken. Wij hebben het contact dan ook als zeer plezierig ervaren. We wensen je veel geluk en woongenot in je nieuwe woning!
NVM real estate agent

Makelaardij Kuperus Heeringa

Galamagracht 33,
8651 EC IJlst
Today closed, currently not available by phone

Opening hours

Mon 9:00 - 12:30
Tue 9:00 - 12:30
Wed 9:00 - 12:30
Thu 9:00 - 12:30
Fri 9:00 - 12:30
Sat By appointment
Sun Closed

At this office, you can also make appointments for viewings outside these opening hours.

Calling hours

Mon 9:00 - 18:00
Tue 9:00 - 18:00
Wed 9:00 - 18:00
Thu 9:00 - 18:00
Fri 9:00 - 18:00
Sat 9:00 - 18:00
Sun Unavailable