Jack Frenken makelaars en adviseurs

Voor het betere 'huiswerk'

About us

Uw complete makelaar

Jack Frenken makelaars en adviseurs is in ruim 30 jaar gegroeid tot Midden-Limburgs meest complete adviescentrum voor de aan- en verkoop van woningen. Zekerheid, deskundigheid en vertrouwen vormen de basis van onze adviezen. Bij Jack Frenken wordt u, onder één dak, bijgestaan door een team van specialisten. Woningkopers en verkopers vinden er de inzet, service en betrokkenheid die passen bij hun wensen en ambities. Kopen en verkopen zonder zorgen begint bij Jack Frenken.

Vertrouwen en deskundigheid
Een eigen huis komt voor steeds meer mensen binnen bereik. Maar het aantal valkuilen is evenredig meegegroeid, voor zowel koper als verkoper. Jack Frenken beschikt altijd over de juiste kennis om u te verzekeren van succes en u te behoeden voor teleurstellingen en risico's. U heeft bepaalde wensen en verwachtingen ten aanzien van service, aandacht en betrokkenheid. Onze taak is het om aan die verwachtingen zo optimaal mogelijk te voldoen. Persoonlijk advies, volledige financiële begeleiding en een betrokken nazorg zijn voor ons net zo belangrijk als een geslaagde transactie.

Een eigen huis is de beste investering
Het eigen huis is een actueel thema. Niet zo verwonderlijk, want naast veiligheid, geborgenheid en financiële zekerheid is goede huisvesting een belangrijke voorwaarde voor persoonlijk geluk en welzijn. Een koopwoning biedt daarvoor de beste garanties, want het biedt u de vrijheid om al uw woonwensen waar te maken. Maar er is meer: een eigen huis is een waardevol bezit. Het is niet alleen een dak boven uw hoofd, maar in veel gevallen ook de hoeksteen van uw financiële toekomst. Daarom is het kopen van een eigen huis een investering waar u uw hele leven plezier van heeft.

Een goed begin is het halve werk
Zorgeloos genieten van uw eigen huis staat bij Jack Frenken makelaars en adviseurs centraal. Daarom kunnen huizenkopers bij Jack Frenken alle financiële zaken rond hun eigen huis in één keer prima regelen. Ons team beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw huizenjacht en aan- of verkoop tot een succes te maken. Beantwoorden aan uw woonwensen begint bij ons met een goed gesprek over uw ideeën, uw persoonlijke situatie en uw plannen voor later. Bij het zoeken naar uw huis speelt allereerst uw persoonlijke voorkeur een rol. Welke mate aan comfort streeft u na? Welke locatie zoekt u? Hoeveel wilt u aan uw woongenot besteden? Want u wilt voor de rest natuurlijk ook nog een beetje prettig leven. En uiteraard dient er ook rekening te worden gehouden met uw plannen op het gebied van gezin, carrière, vrije tijd ...uw oude dag. Kortom: beslissen voor een eigen huis is niet alleen een zaak van koel rekenen, maar ook van ordenen van uw ambities. Wij laten daarbij geen enkel thema onbesproken.

Jack Frenken Bedrijfsmakelaardij

Jack Frenken Bedrijfsmakelaardij is in Midden-Limburg is al jaren marktleider op het gebied van commercieel vastgoed. Met enorme passie en drive voor vastgoed realiseert ons NVM-kantoor al ruim 30 jaar lang ondernemersambities. De bedrijfsmakelaars van Jack Frenken zijn daardoor uitstekend op de hoogte van de regionale vastgoedmarkt: aanbod, trends, ontwikkelingen en kansen.

Ons kantoor is gespecialiseerd in de bemiddeling bij aan-en verhuur en aan- en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed, zoals winkel-, kantoor-, bedrijfs- of horecaruimten, bedrijfskavels en beleggingen. Uiteraard beschikken wij ook over erkende expertise voor het uitvoeren van taxaties en waardebepalingen voor uiteenlopende doeleinden We volgen de markt op de voet. Dankzij de combinatie van optimale zakelijke dienstverlening en commerciële knowhow worden uw belangen maximaal gediend.

No-nonsense, doelgericht, goede resultaten, partnership en tev

What we do

Internetsite
Www.jackfrenken.nl
Diensten
Aankoop, Verkoop, Taxaties, Hypotheken and Bedrijfs Onroerend Goed
Aanbod
Bestaande Bouw, Nieuwbouw and Huurwoningen
NVM real estate agent

Jack Frenken makelaars en adviseurs

Graaf Reinaldstraat 1,
6041 XB Roermond
Today opened until 17:30, available by phone until 17:30
All contact details
Watch our company video

Reviews

Een professionele club. Een aanrader in deze wereld van onzichtbare steegjes en verraderlijke kuilen. De plooi dat de zeer gewaardeerde, oorspronkelij...

January 4, Seller Lindenlaan 19
9.1

Sale

In the past 2 years, 77 clients wrote a review about this agent:

 • 9.2
  Knowledge of the local market
 • 9.2
  Expertise
 • 9.2
  Service and support
 • 9
  Price/quality
All reviews (179)
8.9

Rent

In the past 2 years, 2 clients wrote a review about this agent:

 • 9
  Knowledge of the local market
 • 9
  Expertise
 • 9
  Service and support
 • 8.5
  Price/quality
All reviews (3)

Our current properties

141
properties for sale
23
properties to rent
Current properties

Transactions (past 12 months)

294
properties sold or rented out
1
properties purchased
Sold and rented out

Employees

More about our employees (15)

Twitter

No recent tweets found.

View all updates on twitter

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB Roermond

Contact details

Website
Call: 0475-335225 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:30
Saturday Sat 10:00 - 13:00
Sunday Sun Closed

At this office, you can also make appointments for viewings outside these opening hours.

Calling hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:30
Saturday Sat 10:00 - 13:00
Sunday Sun Unavailable

Jack Frenken makelaars en adviseurs