Makelaarsmatch is in testfase en alleen beschikbaar in Noord-Holland.

Makelaarsmatch

Vind een makelaar om je huis te verkopen

This postcode is valid
Error

Ervaring in jouw omgeving

Plannen om jouw huis te verkopen? Het kiezen van een makelaar kan best een uitdaging zijn. Funda geeft je een gratis overzicht van makelaars met de meeste verkopen en ervaring in jouw omgeving.

Zelf de controle houden

Funda deelt jouw gegevens alleen met de makelaars die jij zelf selecteert. Zo word je niet overspoeld met telefoontjes. Makelaars kunnen dus alleen contact opnemen als jij hen hiervoor toestemming geeft.

En hoe daarna verder?

  1. Contact

    De geselecteerde makelaars nemen binnen twee werkdagen contact met je op om vrijblijvend kennis te maken.

  2. Kiezen

    Nadat je met verschillende makelaars hebt gesproken bepaal je zelf welke makelaar het beste bij je past.

  3. Verkopen

    Zodra je klaar bent voor het verkopen van je huis, zet je makelaar je huis op funda. Succes met de verkoop!

Veelgestelde vragen

Wat is Makelaarsmatch?

Makelaarsmatch is een gratis dienst waarmee je via funda gemakkelijk in contact kunt komen met een makelaar om je huis te verkopen. We tonen op basis van je postcode een lijst met maximaal vijf makelaars.

Deze makelaars hebben in de afgelopen twaalf maanden de meeste woningen verkocht via funda in de omgeving van jouw woning. We kijken ook naar het aandeel van deze verkopen ten opzichte van de totale verkopen van de makelaar. We kijken hierbij niet naar nieuwbouwwoningen.

Makelaars die hebben aangegeven mee te willen doen aan Makelaarsmatch worden opgenomen in de lijst. Momenteel zitten we in een testfase en is de dienst alleen beschikbaar in Noord-Holland.

De door jouw geselecteerde makelaars zullen contact met je opnemen nadat je een contactaanvraag hebt gedaan. Dan kunnen jullie kijken of het tussen jullie klikt.

Voor wie is Makelaarsmatch bedoeld?

Makelaarsmatch is er voor mensen die overwegen hun huis te verkopen en daarom vrijblijvend in contact willen komen met makelaars.

Ben je er nog niet zeker van dat je je woning wilt verkopen? Dan kun je ook vrijblijvend een contactaanvraag bij een makelaar indienen.

Welke persoonlijke gegevens deelt funda met de makelaar?

Door gebruik te maken van Makelaarsmatch deelt funda je adres, naam, e-mailadres en indien gewenst je telefoonnummer met de geselecteerde makelaars. Zij zullen deze gegevens gebruiken om vrijblijvend met jou in contact te komen nadat je een contactaanvraag hebt gedaan.

Wat doet funda nu met mijn contactgegevens?

Door gebruik te maken van Makelaarsmatch laat je je contactgegevens achter. Dit zijn je naam, adres, e-mailadres en indien gewenst je telefoonnummer. Funda gebruikt deze gegevens eenmalig om je in contact te laten komen met de makelaar. Daarnaast benaderen we je voor feedback om de dienst te verbeteren.

Een makelaar uit mijn omgeving staat niet in de lijst, wat kan ik doen?

Makelaars die hebben aangegeven mee te willen doen aan Makelaarsmatch worden opgenomen in de lijst. Momenteel zitten we in een testfase en is de dienst alleen beschikbaar in Noord-Holland.

Als een makelaar niet zichtbaar is in de lijst, kun je deze het best zelf benaderen.