Willem2

Apeldoorn
€ 260,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 11 (none available)
  • Living area 80 to 109 m²
  • Number of rooms 1

Project Willem2

Apeldoorn, een heerlijke rustige en comfortabele plek om te wonen! Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe en telt ruim 162.000 inwoners. Apeldoorn is een koninklijke stad en heeft een centrale, goed bereikbare, ligging in Nederland. Kenmerkend is de gezellige binnenstad, de monumentale panden, de vele stadsparken en staat bekend om zijn 'groene' karakter. De stad is enorm geschikt voor een dagje winkelen. Een leuk weetje is dat Apeldoorn de langste winkelstraat van Nederland kent. Winkelen kan niet alleen in de grotere winkelketens, maar ook in de hippe en eigentijdse boetiekjes.
Wie van lekker eten houdt, is in Apeldoorn tevens aan het goede adres. Er is enorm veel keuze en Apeldoorn heeft op culinair gebied alles te bieden wat een fijnproever zich maar wensen kan. De restaurants en eetcafés zijn zowel in als buiten het centrum te vinden. Naast de vele restaurantjes kent de stad ook veel leuke terrasjes. Hier kan in de zomermaanden worden genoten van een lekker verfrissend drankje. Een avondje stappen kan op het Caterplein, het kloppend uitgaanshart van Apeldoorn. Hier tref je de leukste cafés, pubs en bars waar je terecht kunt voor een lekker drankje. Voor een dagje uit in eigen stad kun je naar De Julianatoren, De Apenheul of Paleis het Loo.
Ook voor degene die van rust en natuur houden is Apeldoorn de perfecte plek. In de nabije omgeving bevindt zich de Veluwse natuur die bekend staan om haar uitgestrekte heidevelden, prachtige bossen, zand- en graslandschappen die elkaar afwisselen. De perfecte uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en ruiterliefhebbers.

De locatie
Het nieuwbouwproject Willem2 wordt in Apeldoorn gerealiseerd aan de Schorpioenstraat, op de grens van de wijken Zuidbroek en Anklaar. Een ideale ligging met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Op fietsafstand bevindt zich het nieuwe winkelcentrum Anklaar, met een gevarieerd winkelaanbod, een medisch centrum, diverse sportverenigingen en het gezellige centrum van Apeldoorn. De bereikbaarheid via de grote wegen Anklaarseweg en Laan van Zevenhuizen is uitstekend. Aan de Anklaarseweg bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar het Centraal Station van Apeldoorn. Tevens is het project gesitueerd vlakbij Park Zuidbroek en Kanaal Noord, waar je zo de weilanden in fietst en kunt genieten van een eindeloos uitzicht. Tot slot zijn de snelwegen A1 en A50 op korte afstand gelegen. Wonen op een centrale geliefde plek met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik!

Het complex
Willem2, wonen in een parkachtige omgeving! De contour van het huidige complex blijft bestaan maar de gehele gevel wordt, onder architectuur, aangepast naar een modern en eigentijds woongebouw. Het geheel bestaat uit 4 loft- en 7 benedenwoningen en de combinatie van natuurlijke materialen en kleurgebruik geeft het geheel een bijzondere uitstraling. Een prachtige verschijning in het straatbeeld. De 4 speelse loft woningen zijn voorzien van een vide welke zorgen voor veel lichtinval en speelse zichtlijnen. Deze vide kan eventueel worden dichtgezet met een verdiepingsvloer voor extra ruimte of slaapkamer op de 1e verdieping. De zeven benedenwoningen zijn levensloopbestendig, hebben alle voorzieningen op één woonlaag (begane grond) en zijn hierdoor voorbereid op uw toekomst. Vanuit alle woningen is de privétuin direct toegankelijk. De woningen variëren in grootte van 80 m² tot 109 m², zijn voorzien van inpandige berging en bovendien zijn ze energiezuinig te noemen door een hoge isolatiewaarde en de isolerende HR++ beglazing. De woningen worden casco opgeleverd en zijn op wens van de toekomstige bewoners te voorzien van sanitair, tegelwerk en een keuken . Het complex ligt in een parkachtige omgeving dat de bewoner rust, vrijheid en privacy biedt. De inrichting van het terrein wordt door een gerenommeerde landschapsarchitect zorgvuldig ingekleed. Rondom is er de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein en is er ruimte om de fiets te stallen. Om het groene karakter te verlengen, worden er hagen en bomen geplant.

360° photos and video

Residential property types

Of the 11 houses in this project none are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Willem2

€ 260,000 v.o.n.