Avenu1895 Fase 2

Arnhem
From € 1,020 to 1,655 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 123 (37 available)
  • Living area 67 to 143 m²
  • Number of rooms 2 to 4

Project Avenu1895 Fase 2

Per Direct Beschikbaar! Schrijf je snel in op de projectwebsite Avenu1895.nl.

Wil je wonen in een knusse en bruisende buurt op 10 minuten fietsen van de binnenstad van Arnhem? Waar je lekker kunt ontspannen en genieten van je unieke nieuwbouwappartement of maisonnette? Dan is wonen in Avenu 1895 uitermate geschikt voor jou!

Fase twee is begonnen! De bouw is in volle gang en rond Q2 2020 volgt de oplevering van 123 moderne nieuwbouwappartementen en maisonnettes in de vrije huursector. Deze zijn verdeeld over vier woonblokken – met ondergrondse parkeergarage – achter de oude ambachtsschool met de luxe lofts. Samen met de oudbouw vormt dit nieuwe complex een fraai geheel, met als centraal middelpunt een aantrekkelijke binnentuin. De appartementen zijn hoogwaardig van opzet, zowel op architectonisch als stedenbouwkundig vlak. Exclusief wonen dus, met ook hier alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik én het voordeel van een eigen, vaste parkeerplek (per appartement) in de parkeergarage.

Duurzaam ontwikkeld
De appartementen variëren qua indeling en grootte: ze hebben één, twee of drie slaapkamers plus woonkamer en het woonoppervlak ligt tussen de circa 51 m2 en maar liefst 143 m2. Ook deze woningen worden duurzaam ontwikkeld en bijna helemaal woonklaar opgeleverd, dus inclusief luxe keuken en fraaie badkamer.

- Vlakbij het centrum van Arnhem
- Per appartement een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage (bereikbaar per lift)
- Volledig ingerichte keuken (full options)
- Volledig afgewerkte badkamer
- Aparte berging
- Eigen balkon of terras
- Aantrekkelijke binnentuin
- Keuze uit een gevarieerd woonaanbod; een grote diversiteit aan woningtypen
- Een grote variëteit aan afmetingen; van ca. 51m2 tot maar liefst ca. 143 m2 .

Moet ik aan bepaalde huurvoorwaarden voldoen?
Bent u enthousiast geworden na het zien van de woningen en wilt u dolgraag huren aan de Avenu 1895? Check dan eerst of u in aanmerking komt! Om te kunnen huren moet u immers voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle appartementen en maisonettes. Zo worden de huurovereenkomsten gesloten voor een periode van minimaal één jaar. Daarnaast is de huurdersnorm vastgesteld op een bruto maandinkomen van minimaal vier maal de huurprijs. Dit betekent dat wanneer u een woning wilt huren van € 975,- per maand, u minimaal een bruto maandinkomen moet hebben van 3,5 x € 975,- = € 3.412,50. Let wel: neem u maandinkomen inclusief uw vakantiebijdrage en eventuele vaste toeslagen! Het inkomen van uw partner mag u voor 100% meenemen in deze berekening. De definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt plaats via een zogenaamde creditcheck. Daarvoor moeten wij een aantal van uw persoonlijke gegevens, zoals legitimatie, inkomsten en woonsituatie kunnen inzien. Bent u zelfstandig ondernemer of heeft u een tijdelijk dienstverband? Dan wordt er een waarborgsom van 3 maanden huur gevraagd.

Photos

360° photos and video

360° photos
Video

Residential property types

Of the 123 houses in this project 37 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Avenu1895 Fase 2

From € 1,020 to 1,655 p/mo.