Harmonie fase II

Capelle aan den IJssel Sale started
From € 440,000 to € 640,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 40 (33 available)
  • Living area 117 to 185 m²
  • Number of rooms 5 to 6
  • Plot size 109 to 245 m²

Project Harmonie fase II

Fase II van het schitterende project Harmonie is in verkoop! De laatste 40 woningen van de in totaal 144 woonhuizen in het project, verdeeld in herenhuizen, waterwoningen, tuinwoningen en parkwoningen, gaan in de verkoop in deze fase.

De huidige woningen (bouwnummers) worden vooralsnog gepresenteerd met een prijsrange vanaf een bepaalde koopsom tot een bepaalde koopsom. Definitieve prijzen zullen in een later traject volgen.

Eigentijdse energie neutrale woningen, ruim, licht en met ruimte voor eigenheid. Denk: fraaie woningen, omgeven door water en groen, parkwoningen met parkeren achter de tuin en herenhuizen en tuinwoningen met prettige zonnige tuinen. De woningtypen voor jong en oud. Een mooie mix van architectuur en een net zo mooie mix van bewoners. Want de bewoners maken een wijk. Wanneer er vogels fluiten, kinderen spelen en mensen elkaar ontmoeten. Een nieuwbouwwijk waar je de buren kent maar ook privacy vindt. Waar je niet op een woestenij van blik uitkijkt, omdat auto’s grotendeels onder een groen dak staan. Waar je in 10 minuten met de metro in ‘de stad’ zit, maar de terugreis naar huis toch mooier vindt.

Dichtbij Rotterdam maar er net ver genoeg vandaan: geen wonder dat Capelle aan den IJssel na de oorlog uitgroeide tot een gewilde plek om te wonen. Die snelle groei leverde Capelle een uniek karakter op, met meerdere dorpskernen en een breed scala aan voorzieningen – winkelcentra, scholen, theaters én uitstekende OV-verbindingen. En gelukkig ook met groen; veel groen. Het centrum van Capelle is inmiddels aan een vernieuwingsslag toe. En dat biedt kansen, in het prachtige project ‘Harmonie’.

Nieuwsgierig geworden naar de ontwikkelingen in Harmonie fase II? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief via de projectwebsite thuisinharmonie.nl

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Harmonie' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Photos

Surroundings

Het project Harmonie fase II is met haar ruime diversiteit aan grondgebondenwoningen zeer centraal gelegen in het gezellige centrum van Capelle aan den IJssel. De locatie kent een diversiteit aan woonbuurten met uiteenlopende karakters. In de nabije omgeving zijn de vele voorzieningen te vinden voor jong en oud waaronder het vernieuwde winkelcentrum "De Koperwiek", restaurants, Isala theater, vernieuwd zwembad, basis- en middelbare scholen en gezellige eetcafé's. Door de aanwezigheid van de diverse uitvalswegen (A20 en A16) en een uitgebreid openbaar vervoer netwerk is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Het centrum van Rotterdam is bijvoorbeeld binnen ca. 10 minuten te bereiken.

Kortom, zorgeloos en sfeervol wonen op een unieke locatie in het centrum van Capelle aan den IJssel!

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale April 2021
Expected start construction February 2022
Expected delivery February 2024

Residential property types

Of the 40 houses in this project 33 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Harmonie fase II

From € 440,000 to € 640,000 v.o.n.