Harmonie

Capelle aan den IJssel Sale started
From € 207,000 to € 890,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 144 (2 available)
  • Living area 55 to 194 m²
  • Number of rooms 2 to 6
  • Plot size 105 to 300 m²

Project Harmonie

Nog enkele bouwnummers te koop!

Projectinformatie:
Harmonie, uniek wonen in Capelle aan den IJssel!

Dit schitterende project is in voorbereiding en bestaat uit totaal 144 woningen welke zijn verdeeld in appartementen, penthouses, waterwoningen, stadswoningen en parkwoningen.

Eigentijdse woningen, ruim, licht en met ruimte voor eigenheid. Denk: fijne gezinswoningen, omgeven door water en groen, wat laagbouw-appartementen – een keur aan woningtypen voor jong en oud. Een mooie mix van architectuur en een net zo mooie mix van bewoners. Want de bewoners maken een wijk. Wanneer er vogels fluiten, kinderen spelen en mensen elkaar ontmoeten. Een nieuwbouwwijk waar je de buren kent maar ook privacy vindt. Waar je niet op een woestenij van blik uitkijkt, omdat auto’s grotendeels onder een groen dak staan. Waar je in 10 minuten met de metro in ‘de stad’ zit, maar de terugreis naar huis toch mooier vindt.

Dichtbij Rotterdam maar er net ver genoeg vandaan: geen wonder dat Capelle aan den IJssel na de oorlog uitgroeide tot een gewilde plek om te wonen. Die snelle groei leverde Capelle een uniek karakter op, met meerdere dorpskernen en een breed scala aan voorzieningen – winkelcentra, scholen, theaters én uitstekende OV-verbindingen. En gelukkig ook met groen; veel groen. Het centrum van Capelle is inmiddels aan een vernieuwingsslag toe. En dat biedt kansen, in het prachtige project ‘Harmonie’.

Nieuwsgierig geworden naar de ontwikkelingen in Harmonie? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief via de projectwebsite thuisinharmonie.nl

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Harmonie' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Surroundings

Het project Harmonie is met haar grote diversiteit aan woningen zeer centraal gelegen in het gezellige centrum van Capelle aan den IJssel. De locatie kent een diversiteit aan woonbuurten met uiteenlopende karakters. In de nabije omgeving zijn de vele voorzieningen te vinden voor jong en oud waaronder het vernieuwde winkelcentrum "De Koperwiek", restaurants, Isala theater, vernieuwd zwembad, basis- en middelbare scholen en gezellige eetcafé's. Door de aanwezigheid van de diverse uitvalswegen (A20 en A16) en een uitgebreid openbaar vervoer netwerk is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Het centrum van Rotterdam is bijvoorbeeld binnen ca. 10 minuten te bereiken.

Kortom, zorgeloos en sfeervol wonen op een unieke locatie in het centrum van Capelle aan den IJssel!

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale May 2020

Residential property types

Of the 144 houses in this project 2 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Harmonie

From € 207,000 to € 890,000 v.o.n.