Nieuw Kijkduin - Levanter

Den Haag Sale started
From € 445,850 to € 1,190,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 32 (2 available)
  • Living area 118 to 184 m²
  • Number of rooms 3 to 4
Eyecatcher Levanter staat voor ultiem luxe wonen op 1 van de mooiste plekken

Project Nieuw Kijkduin - Levanter

De Sales Gallery is op afspraak te bezoeken. Hier staat het verkoopteam van Nieuw Kijkduin voor jou klaar om alle vragen te beantwoorden over het verkoopproces van de woningen, het verhuurproces van de commerciële ruimtes en alle overige vragen over het plan Nieuw Kijkduin. Tevens vind je hier een volledige maquette van het totaalplan Nieuw Kijkduin.

Bel ons gerust voor een afspraak, de koffie staat voor u klaar!

Zie ook de projectwebsite voor alle informatie.

365 dagen vakantiegevoel

Hoe fijn zou het zijn wanneer elke dag een beetje als vakantie voelt!

Voel de vrijheid, een tinteling van geluk, omdat al het goede samen komt. Wonen op een plek met zicht op zee, aan de boulevard, waar het strand je voortuin is en je direct de Deltapromenade oploopt voor een heerlijk diner of een dagelijkse boodschap bij bijvoorbeeld de Foodmarket.

Nieuw Kijkduin is het beste wat onze kust te bieden heeft. Niet zomaar een badplaats, maar straks misschien wel de mooiste van Nederland.

In deze woongebouwen, die de namen van de windtypes dragen, komt een heel gevarieerd aanbod van duurzame appartementen. Zo is er een ruime keuze in oppervlaktes, ligging en uitzicht van deze fraaie appartementen. Voor ieder wat wils!

Duurzaamheid
De energieprestatie voldoet aan energielabel A++. Daarnaast worden deze gasloze gebouwen voorzien van PV-panelen op het dak voor het opwekken van elektriciteit en komt er een warmte- en koudeopslag. Deze bron voorziet de appartementen in de winter op een duurzame manier van warmte en zorgt in de zomer voor verkoeling.

De Locatie
Nieuw Kijkduin is zeer gunstig gelegen. Den Haag centrum is met de fiets, auto en O.V. goed bereikbaar. Ook via de zuidelijke randweg zijn de snelwegen A4, A12 en A13 snel te bereiken. Bij elk appartement behoort een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage waar tevens de bezoekers van Nieuw Kijkduin kunnen parkeren.

De Fraaie Woongebouwen
Alle appartementsgebouwen worden vormgegeven door meerdere, bekende architecten.

Gebouw Levanter
Levanter, dat 25 appartementen en 7 penthouses telt, kent een ontwerp met een zandkleurige stenen dat niet te pompeus is, maar charmant en vriendelijk. Bijna alle appartementen bieden een vrij uitzicht op zee. De architect vond zijn inspiratie in de internationale gebieden langs de kust, zoals de Zuid-Franse kust en The Hamptons in Amerika. De balkon hebben ronde vormen met een prachtig overhoeks uitzicht.

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Start sale February 2019

Residential property types

Of the 32 houses in this project 2 are available

Selling agents

De Makelaars Jenné|Baars|Jenné

Available today from 9:00
Call 0108200942

Frisia Makelaars

Available today from 8:45
Call 070-3420101

De Makelaars Jenné | Baars | Jenné

Available today from 9:00
Call 079-3238838
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings