Linck in de Binck

Den Haag Sale started
From € 255,000 to € 692,500 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 77 (2 available)
  • Living area 51 to 141 m²
  • Number of rooms 1 to 4

Project Linck in de Binck

LINCK IN DE BINCK

ER ZIJN NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!

Op een van de tofste plekjes in de Binckhorst aan de Fokkerhaven komt Linck in de Binck: 77 lofts, appartementen en maisonnettes. Zomaar een appartementengebouw? Nope! Linck wordt méér dan alleen wonen. Er is ruimte op de begane grond voor horeca en ook komen er werkplekken voor kleine ondernemers.

De Binckhorst, de plek in Den Haag die volop in beweging is en dat ook nog wel even zal blijven. Stoer, industrieel en
met een rafelrandje. Je woont er niet in het meest aangeharkte deel van de stad en juist dát maakt het tof! Een stuk Den Haag dat dus niet doorsnee is maar waar het zeker nu al leeft.

Er zijn veel verschillende woningtypes maar wel hebben ze één ding gemeen. Allemaal hebben ze ramen die naar buiten zijn gericht, naar de stad. In ons vak spreken we vaak over`eyes on the street', contact met wat er buiten gebeurt. Dat is hier heel goed gelukt. Maar in Linck is er daarnaast nog iets bijzonders. Je kan hier als het ware spreken over een `eyes on the atrium'. Je vindt hier namelijk ook een aantal puien die naar binnen kijken, het atrium in.

Dwars door het gebouw loopt het atrium. Ogen dicht en zie het volgende voor je... Een groene binnenwereld die van de begane grond tot aan de bovenste verdieping omhoog strekt. Het atrium vertakt op verschillende plekken in het gebouw naar de binnentuinen, de zogeheten tuinpockets: groene ruimten waaraan de woningen liggen. Een plek om 's ochtends met een kop koffie te genieten van het uitzicht over Den Haag of een praatje te maken met je buren.

Linck wordt natuurinclusief. De gedachte hierachter is dat we een gebouw maken en daarmee iets wegnemen van de natuur. Door Linck natuurinclusief te bouwen doen we een poging om ook weer iets terug te geven. Simpel gezegd gaan we ervoor zorgen dat dieren en planten hun plekje in het gebouw kunnen vinden. Samen met gespecialiseerde bedrijven zijn we aan de slag gegaan om natuur en gebouw met elkaar te verbinden.

In Linck komen 77 woningen verdeeld over vier verschillende woningtypen en bijna niet één plattegrond is hetzelfde. Lofts, ruime hoekappartementen, Sky Houses en woningen aan een groene binnentuin. Van super efficiënte lofts van 51 m2 tot maisonnettes van 141 m2, allemaal met een balkon, loggia of dakterras. En alle woningen worden opgeleverd met een keuken én badkamer.

NOMAD LOFTS
Met de Nomad Lofts geniet je van een mooie open ruimte. Kleiner, groter, take your pick! Deze stoere industriële lofts zijn er in verschillende afmetingen, allemaal gekenmerkt door zo min mogelijk binnenmuren voor een extra ruimtelijk gevoel. Met afmetingen tussen de 51- 86 m2 kun je alle kanten op. Met de kleinere lofts heb je een super efficiënt ingerichte woonruimte. Toch het loft gevoel behouden maar liever wat groter? Check! Ook die zitten er tussen.

URBAN GREEN DWELLINGS
Wil je iets dat nét wat anders is dan de rest? Nét wat groener? Nét wat unieker? Dan kom je uit bij de Urban Green Dwellings. Je woont hier in hét ultieme Linck appartement.
Eentje met een groen karakter en een tuintje op hoogte. Vanuit je woonkamer heb je altijd zicht op het groen en op de omgeving. Wonen in een appartement omringd door groen, dát maakt wonen in Linck uniek.

ADVANCED RESIDENCES
Hier vind je loft kwaliteiten gemixt met het comfort van een 'gewoon' appartement, zoals bijvoorbeeld afgesloten slaapkamers. Dus toch industrieel maar ook fijne indelingen en lekker veel ruimte.
Grote woonkamer, check! Twee slaapkamers, check! En in sommige gevallen zelfs ruimte voor een extra studiekamer. De Advanced Residences vind je op de hoeken van het gebouw en hebben vooral op de bovenste verdiepingen grotere buitenruimtes.

SKY HOUSES
The sky is the limit! Eerlijk ook bij dit woningtype. De Sky Houses vind je op de bovenste twee verdiepingen van Linck. Geen standaard appartement, dat is een ding dat zeker is. Twee-laags wonen met fantastisch uitzicht over de Haagse skyline en de omgeving! Altijd met een groot balkon of terras en hoe kan het ook anders, een killer view. In totaal biedt een Sky House ruimte aan twee of meer slaapkamers, flinke buitenruimtes en hebben een aantal woningen nog een tuinkamer grenzend aan een eigen dakterras.

PARKEREN
In de Trekvlietzone wordt geparkeerd op centrale plekken, om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de ruimte in het gebied én de straten vrij van geparkeerde auto's te houden. Linck heeft dan ook géén eigen parkeergarage, maar grenst wel direct aan BinckPark. Hier kunnen bewoners van Linck niet alleen parkeren, maar ook hebben zij toegang tot het grote dakpark bovenop de garage. Als bewoner van Linck kan je hier een parkeerabonnement afsluiten (1 auto max) tegen een gunstig tarief. Een abonnement houdt in dat er geen vaste plekken te huur zijn in de garage, maar dat het recht om in de garage te parkeren wordt verhuurd. En goed om te weten: als bewoner van Linck hoef je niet buitenom naar je woning te lopen, je kunt namelijk direct vanuit de parkeergarage oversteken naar Linck en vanaf daar loop je zo naar huis.

Op zoek naar een financiële toets neem contact met de makelaar op!

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: sale started
Start sale November 2021

Residential property types

Of the 77 houses in this project 2 are available

Selling agents

Frisia Makelaars

Available today from 8:45
Call 070-3420101

Nelisse Makelaarsgroep

Available today from 9:00
Call 070-3501400
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings