Volwaarde voor de Vecht

Hardenberg Sale started
From € 455,000 to € 629,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 12 (5 available)
  • Living area 119 to 169 m²
  • Number of rooms 2 to 4

Project Volwaarde voor de Vecht

Op een toplocatie, aan de uiterwaarden van de Vecht, wordt in CPO-verband dit prachtige appartementencomplex gebouwd. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en dit betekent dat u zelf mee-ontwikkelt.
Een eigen duurzaam groen appartement met prachtig uitzicht over de Vecht en haar uiterwaarden.
Groen, duurzaam, lage CO2 footprint, recyclen van water en een gezond binnenklimaat zijn de kernwoorden van dit unieke complex.

Door van 2 appartementen een maisonnette te maken met eigen entree op de begane grond en door 3 appartementen te voorzien van een een eigen Study op de begane grond zijn de appartementen een stuk waardevoller geworden zonder dat ze daardoor veel duurder werden.

Wat kun je allemaal met de ruime study doen! Een kantoor? Een hobbyruimte? Logeerruimte?, Fitness? Muziekkamer? (NB de study’s bevinden zich op de begane grond onder het eigen appartement en grenzen aan bergingen, dus geen problemen met gehorigheid).

Meer info: volwaardevoordevecht.nl

Photos

Surroundings

OVER HARDENBERG
Een fijne woonomgeving, goede voorzieningen en een prachtig buitengebied. Met een oppervlakte van 31.723 hectare biedt de gemeente Hardenberg haar inwoners voldoende leefruimte. Zo’n 60.000 inwoners wonen verspreid over de bijna dertig kernen van de gemeente.

De gemeente Hardenberg bestaat in haar huidige vorm sinds 1 januari 2001. Op deze datum werd een gemeentelijke herindeling van kracht van de voormalige gemeenten Hardenberg, Avereest en Gramsbergen.

Het gebied kent een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de prehistorie. Dankzij de prominente aanwezigheid van de rivier de Vecht kon Hardenberg zich ontwikkelen tot een belangrijke stad tussen Zwolle en Duitsland. Aan deze tijd dankt Hardenberg haar stadsrechten. In oppervlakte behoort de uitgestrekte gemeente tot de grootste gemeenten van de provincie Overijssel.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale March 2020
Expected start construction February 2022
Expected delivery February 2023

Residential property types

Of the 12 houses in this project 5 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Volwaarde voor de Vecht

From € 455,000 to € 629,000 v.o.n.