Soetegaerde Fase 2

Lent Sale started
From € 325,000 to € 545,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 34 (1 available)
 • Living area 120 to 166 m²
 • Number of rooms 3 to 5
 • Plot size 122 to 361 m²

Project Soetegaerde Fase 2

Soetegaerde Fase 2 in verkoop

De Waalsprong is het nieuwste stadsdeel van Nijmegen. Aan de noordkant van de Waal, prachtig gelegen in een groene en waterrijke omgeving. De Waalsprong bestaat uit tal van deelwijken zoals Woenderskamp en buurtjes zoals Soetegaerde. Hier woon je vlakbij de levendige binnenstad en het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland, maar loop je ook zo de natuur in.
De stad en de natuur

Soetegaerde ligt vlakbij de nieuwe brug De Oversteek. Binnen 2 fietsminuten sta je aan de overkant in het hart van dé culturele broedplaats van Nijmegen; het Oude Honigcomplex. Daarnaast ben je binnen 5 fietsminuten in het oude centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen. En ben je toe aan rust en ruimte? Dan loop je gewoon de deur van je nieuwe woning uit en sta je midden in natuur- en recreatiegebied De Waaijer.
Winkelcentrum Hof van Holland

De Waalsprong is rijk aan voorzieningen. In 2021 zal het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland worden geopend. Valk naast Soetegaerde. In het winkelcentrum vind je straks diverse winkels, horeca en andere voorzieningen. Zo ontstaat een nieuw Hart van de Waalsprong waar je elke dag terecht kunt voor al je boodschappen en meer.
Historische Tuinderij Warmoes

De Historische Tuinderij Warmoes is belangrijk herkenningspunt binnen de wijk Woenderskamp. De Tuin ligt tegenover het Citadel College en op steenworp afstand van station Lent. De tuin geeft een mooi beeld van een gemengd tuiniersbedrijf zoals dat in de jaren dertig nog volop te vinden was in Lent en omgeving.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale September 2019

Nieuws

 • March 20, 2020

  Laatste beschikbare woningen! | Soetegaerde fase 2, Lent

  Soetegaerde is een deelbuurt van de nieuwe wijk Woensderskamp in de Waalsprong. Het wordt een gezellige, kindvriendelijke buurt met een moderne uitstraling. De buurt ligt vlakbij de nieuwe ...

  Read more on nieuwwonennijmegen.nl

Residential property types

Of the 34 houses in this project 1 is available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings
Sold (u.res.) Under negotiation Available

Downloads

Soetegaerde Fase 2

From € 325,000 to € 545,000 v.o.n.