De Terpen - Oosterweyden 11 woningen (VABO)

Maurik Sale started
From € 460,000 to € 735,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 17 (6 available)
  • Living area 121 to 160 m²
  • Number of rooms 5 to 6
  • Plot size 256 to 711 m²

Project De Terpen - Oosterweyden 11 woningen (VABO)

De Terpen - Oosterweyden: 11 nieuwbouwwoningen op toplocatie aan de rand van Maurik (Betuwe), gelegen aan een mooi hof, dichtbij de natuur maar ook met alle voorzieningen binnen handbereik.

Oosterweyden ofwel 'Mauriks mooiste buiten' verrijst in een prachtig landelijk gebied dat buiten leven mogelijk maakt.

Nieuwbouwplan De Terpen bestaat uit 8 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande villa's. Bij alle woningen wordt een levensloopbestendige variant aangeboden als optie, dat betekent dat indien gewenst een slaapkamer en badkamer op de begane grond mogelijk is!

Type Vliedberg:
3 Prachtige vrijstaande villa's met circa 156 m2 woonoppervlakte en kavels variërend van 416 tot maar liefst 711 m2! Vrijstaand wonen op ruime kavels wordt hier werkelijkheid.

Type Pol:
Dit zijn XL-tweekappers! Slechts 2 in dit plan. Mooie architectuur met een gedeelde topgevel. En met tuin op het zuiden! De woonoppervlakte is circa 160 m2 en de kavels zijn circa 355 m2 en circa 385 m2 groot!

Type Donk:
Met de toevoeging van deze 6 tweekappers is er een mooie diversiteit in het plan. Super gave tweekappers met eigen oprit en garage/berging! Deze kavels zijn circa 255-270 m2 groot en een kavel zelfs circa 377 m2! De woonoppervlakte is circa 121 m2 zonder uitbouw.

INTERESSE? SCHRIJF JE VOOR MAANDAG 1 MEI 12.00 UUR IN!
Wil jij ook wonen op één van de mooiste locaties van Maurik? Stuur het digitale inschrijfformulier voor maandag 1 mei 12.00 uur in via de projectwebsite. Heb je hulp nodig bij het inschrijven of vragen over het digitale inschrijfformulier? Neem dan tijdig, voor de sluitingsdatum- en tijdstip, contact op met één van de makelaars.

Maurik en omgeving
Maurik is een dorp in de Nederlandse gemeente Buren, provincie Gelderland. Het ligt in de Betuwe tussen Tiel en Wijk bij Duurstede. Maurik is omhuld door water en groen en heeft een mooie centrale ligging. Op loopafstand van De Terpen (Oosterweyden) bevinden zich diverse voorzieningen, zoals een supermarkt en winkels voor de dagelijkse voorzieningen. In de Brede School te Maurik zijn 2 basisscholen ondergebracht.

Sportvoorzieningen zijn er ook in de directe omgeving. Op sportpark Maurik-Oost zijn een voetbal- en korfbalvereniging en de scouting gevestigd.

Door de ligging nabij rivier de Nederrijn, is Maurik een populair recreatiegebied. Het Eiland van Maurik is een echt waterparadijs voor jong en oud; zwemmen, zonnen, zeilen, waterskiën, vissen; het kan allemaal. Ook kent Maurik enkele jachthavens en mooie fiets- en wandelroutes door het Betuwse fruitlandschap. Genieten van prachtige bloesems en heerlijk vers fruit!

DE INSCHRIJFPERIODE SLUIT OP MAANDAG 1 MEI 12.00 UUR. VUL HET DIGITALE INSCHRIJFFORMULIER TIJDIG IN!

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld. Doch aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale April 2023

Residential property types

Of the 17 houses in this project 6 are available

Selling agents

Weeda & Jellema Makelaardij b.v.

Available tomorrow from 9:00
Call 0345-516666

Familie Beekhuizen Makelaardij

Available tomorrow from 8:30
Call 0344-691569

Joop van Mourik makelaars

Available tomorrow from 8:30
Call 0488 442906
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings