Belle van Zuylen

Rijen Sale started
From € 380,000 to € 385,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 6 (none available)
  • Living area 115 m²
  • Number of rooms 5
  • Plot size 228 to 246 m²

Project Belle van Zuylen

*** De deadline om in te schrijven is reeds verlopen, je kunt je alleen nog inschrijven als reserve-kandidaat ***

In de populaire nieuwbouwwijk ‘de Vliegende Vennen’ ontwikkelt Maas-Jacobs zes comfortabele twee-onder-een-kapwoningen. Gunstig gelegen ten opzichte van het levendige dorpscentrum van Rijen en bovendien optimaal bereikbaar via diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer. En van dit alles kun je genieten met alle comfort van nieuwbouw!

DE WONINGEN
Het donkerrode metselwerk, de witte kozijnen en de detaillering maken dat de woningen een typische jaren ’30 uitstraling krijgen, maar door de minimalistische gevelindeling oogt het toch modern. Door het toepassen van een individuele bodemwarmtepomp en een warmte-terugwin-installatie zijn de woningen bovendien energiezuinig en gasloos. Zo ben je optimaal voorbereid op de toekomst!

Karakteristiek zijn de spekbanden en het raam in het toilet dat als schietgat is uitgevoerd (door het kozijn achter het metselwerk te plaatsen). Doordat het gedeelte tussen de ramen wit is, wordt het geheel wat luchtiger en komt er variatie in het gevelbeeld. Het gehele gevelbeeld oogt rustig en tegelijkertijd gedetailleerd door de toepassing van karakteristieke jaren ’30 elementen. Een stijl die perfect past tussen de omliggende bebouwing.

In het plan worden zes vrijwel identieke twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. De oppervlakten van de percelen en van de bergingen wijken onderling licht af en de berging van woning 6 is vrijstaand, voor het overige zijn de woningen gelijk. Ze hebben:

- Perceeloppervlaktes variërend van 228 tot 246 m²
- Een inhoud van de woning inclusief garage van ca. 515 tot 530 m³
- Ruime badkamers met o.a. inloopdouche én ligbad
- Bronwarmtepompen in combinatie met vloerverwarming

WONEN IN RIJEN
Rijen is de grootste woonkern in de gemeente Gilze & Rijen met een uitstekend voorzieningenniveau op het gebied van winkels, sport en onderwijs en wordt omringd door grote steden als Breda en Tilburg. Deze steden zijn optimaal bereikbaar middels o.a. het openbaar vervoer (Station Gilze-Rijen). Je bent bijvoorbeeld in acht minuten in het centrum van Breda of in dertien minuten in het centrum van Tilburg. Het plan is daarnaast gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

INTERESSE?
Interesse? De deadline voor het inschrijven is 6 september gesloten. Je kunt je dus alleen nog inschrijven als reserve-kandidaat. Vraag daarvoor alle informatie op via

En heb je vragen, neem gerust contact op met KIN!

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale August 2020

Residential property types

Of the 6 houses in this project none are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Belle van Zuylen

From € 380,000 to € 385,000 v.o.n.