Doorloper

Sappemeer
From € 327,400 to € 396,700 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 18 (6 available)
  • Living area 120 to 140 m²
  • Number of rooms 4
  • Plot size 326 to 552 m²

Project Doorloper

18 EXCLUSIEVE HERENHUIZEN MET AANGEBOUWDE STENEN GARAGE IN SAPPEMEER OP DE VOORMALIGE IJSBAANLOCATIE!

Wonen in een rustige en groene woonwijk, gelegen aan open vaarwater. Aan de Doorloper in Sappemeer worden totaal 16 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd op ruime kavels. Het geheel zal een speels straatbeeld opleveren. Deze woningen kenmerken zich door de constructief hoogwaardige bouwmethode, korte bouwtijd (minder renteverlies), lage energiekosten door optimale isolatie en hoge brandwerende kwaliteiten.

Zowel de vrijstaande woningen als de twee-onder-één-kapwoningen zullen garant staan voor prettig lichtinval door de grote raampartijen en een praktische indeling met een U-vormige woonkamer, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een ruime zolder met de mogelijkheid om extra (slaap)kamer(s) te creëren. Daarnaast worden de woningen bijzonder duurzaam uitgevoerd en onderscheiden ze zich door zeer hoge isolatiewaarden. Dit wordt mede bereikt door toepassing van een gebalanceerd mechanisch ventilatiesysteem met warmte-terugwin-unit en bypass functie aangesloten op alle verblijfsruimten, bergruimte, toilet- en badruimte, driedubbele (triple) beglazing, een Daikin Altherma 3 'al electric' lucht/water warmtepomp waarop aangesloten de verwarmingsinstallaties bestaande uit vloerverwarming op de begane grond en LTV radiatoren op de 1e verdieping. De radiatoren zijn regelbaar via de centrale kamerthermostaat. Deze lucht/water warmtepomp wordt standaard geleverd met een 180 liter buffervat ten behoeve van de tapwatervoorziening. Vrijwel alle kozijnen en deuren worden uitgevoerd in kunststof. De aangebouwde, stenen en goed geïsoleerde garage (inclusief bijkeuken functie) is standaard.

Er zijn verschillende uitbreidingsvarianten mogelijk om de woning naar eigen wens in te delen, zoals een aanbouw met een slaapkamer en sanitair op de begane grond. Deze uitbreidingsvariant zal resulteren in een levensloopbestendige woning, vanwege het aanbrengen van het gehele woonprogramma op de begane grond. Wij denken graag met u mee en bespreken alle overige uitbreidingsvarianten met u.

DE WONING
Alle woningen worden hoogwaardig en duurzaam afgewerkt en zullen beschikken over innovatieve vloerverwarming op de begane grond, aangebouwde geïsoleerde garage, gebalanceerd mechanisch ventilatiesysteem met warmte-terugwin-unit en bypass functie, driedubbele (triple) beglazing en een Daikin Altherma 3 'al electric' lucht/water warmtepomp. Het toilet en de badkamer worden compleet opgeleverd met wand- en vloerafwerking inclusief sanitair. Tevens worden deze herenhuizen gebouwd in de karakteristieke jaren '30- stijl. De detailleringen in zowel het metselwerk, kleurstellingen, kapconstructie en dakoverstek biedt de prettige en unieke sfeer uit de jaren '30, met alle gemakken, duurzaamheid en comfort van nu! Met behulp van de optielijst met de verschillende uitbreidingsvarianten maakt u bovendien de keuze hoe u de woning naar eigen wens samenstelt. De woningen worden aardbevingsbestendig uitgevoerd conform de richtlijnen van de Nederlandse Aardolie Maatschappij. Voor meer informatie over deze bouwmethode of voor informatie over de te gebruiken materialen, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

INDELING
Begane grond: middels het deels overdekte zijentree treedt u de woning binnen en komt u in de hal met daar aanwezig een toilet, meterkast, open trap naar de 1e verdieping en toegang tot de royale L-vormige, straatgerichte woonkamer met open keuken. De begane grond wordt standaard voorzien van vloerverwarming, een toegangsdeur tot de aangebouwde geïsoleerde stenen garage en openslaande tuindeuren. De diepe achtertuin is gelegen op het Oosten. Door de ruime raampartijen en openslaande tuindeuren wordt de tuin direct betrokken bij de woning. In de aangebouwde geïsoleerde garage bevinden zich de opstelplaatsen voor de warmtepomp en witgoedapparatuur en verdeler van de vloerverwarming van de begane grond.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers van ca. 24 m², 11 m² en 9 m², volledig ingerichte badkamer met wand- en vloerafwerking inclusief sanitair (toilet, wastafel en douchecabine). Op de overloop bevindt zich de vaste en open trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping: via de vaste open trap is de ruime en beloopbare zolderverdieping te bereiken, die talrijke mogelijkheden biedt zoals bijvoorbeeld het realiseren van een extra slaap- of werkkamer.

BEZOEK IDENTIEKE MODELWONING
We geven u graag een unieke kans om een kijkje te nemen in uw wellicht toekomstige woning. Compleet ingericht en met exact dezelfde indeling als de nog te realiseren herenhuizen in Sappemeer. Zo krijgt u een perfect beeld van de sfeer en ruimtelijkheid. Ook kunt u de bouwwijze, afwerking en detaillering in het echt ervaren. Op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid is deze modelwoning eveneens een bron van inspiratie.

BIJZONDERHEDEN:
• De vele voordelen van nieuwbouw;
• Zinken hemelwaterafvoeren;
• Geïsoleerde betonvloer van circa 235 mm piepschuim isolatie, (RC waarde 3,5);
• Prachtig robuuste en karakteristieke uitstraling uitgevoerd in de jaren '30-stijl met alle gemakken en duurzaamheid en comfort van nu;
• Dakoverstek met als bijkomende voordelen dat dit dient als zonwering, bescherming van kozijnen en gevels tegen weersinvloeden, zoals zon en vooral regen, architectonisch verantwoord en verzacht de overgang tussen binnen en buiten;
• Inclusief Daikin Altherna 3 ‘All electric’ lucht/water warmtepomp;
• Inclusief warmte-terugwin-unit en bypass functie aangesloten op alle verblijfsruimten, bergruimte, toilet- en badruimte;
• Inclusief comfortabele vloerverwarming begane grond en LTV radiatoren (!) op de 1e verdieping;
• Compleet tegelwerk en sanitair in toilet- en badruimte;
• Hoogwaardig sanitair van Sphinx & Grohe in toilet- en badruimte;
• Wand- en vloertegelwerk stelpost van € 20,- per m² voor toilet- en badruimte;
• Inclusief aangebouwde geïsoleerde garage;
• Volledig, optimaal en hoogwaardig geïsoleerd en comfortabel, energiezuinig en gasloos;
• Aardbevingsbestendig uitgevoerd conform de richtlijnen van de Nederlandse Aardolie Maatschappij;
• Inclusief uitgevlakt plafond op begane grond en 1e verdieping;
• Inclusief spackspuitwerk op plafonds begane grond en 1e verdieping;
• Complete sleutelklare woning;
• Drievoudige (triple) beglazing;
• Hoge isolatiewaarden;
• Inclusief zwevende cementdekvloer op 1e verdiepingsvloer;
• Koopsom inclusief B.T.W.;
• Inclusief vaste, open trap naar 2e verdieping uitgevoerd in vurenhout en fabrieksmatig wit gegrond, inclusief hekwerk en trapleuning;
• Uitgebreide optiemogelijkheden;
• Diepe achtertuin op het oosten;
• Woningborg garantie- en Waarborgregeling is van toepassing!

Bent u geïnteresseerd in dit fraai vormgegeven nieuwbouwproject? Neem gerust contact op met ons! De verkoopdocumentatie en prijslijst zijn beschikbaar bij ons op kantoor en wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u tevens contact met de makelaar opnemen. N.B.: bijgaande tekeningen, maatvoeringen en tekst zijn indicatief en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Surroundings

LOCATIE:
Sappemeer is een dorp in de gemeente Midden-Groningen. Het dorp is gelegen aan de A7, het Winschoterdiep en aan de spoorwegverbinding tussen Groningen naar Bad-Nieuweschans en Groningen naar Veendam. Het dorp is door zijn goede ontsluitingen een forensendorp bij uitstek. Rondom Sappemeer bevinden zich diverse natuurgebieden waaronder het Zuidlaardermeer. Met ruim 600 hectare aan water is dit het grootste natuurlijke meer in de provincie Groningen. Liefhebbers van surfen, varen, vissen, zeilen en zwemmen komen hier ruimschoots aan hun trekken. Naast de grote hoeveelheid aan water zijn er in de omgeving ook diverse wandel-, ruiterpaden en een mountainbikeroute. Het dorp Sappemeer is daarnaast van alle gemakken voorzien. Zo liggen er verspreidt in de gemeente diverse winkelcentra en supermarkten, ook zijn er voldoende sportverenigingen en diverse scholen.

Verspreid over de gemeente liggen meerdere vernieuwde winkelcentra: Sappemeer, Martenshoek en het overdekte winkelcentrum De Hooge Meeren. In Gorecht-Oost bevinden zich het gemeentehuis, Het Kielzog theater/kunstencentrum, de openbare bibliotheek en de bioscoop JT Hoogezand. Eromheen kunt u overal ruim en gratis parkeren.
In de gemeente zijn fraai aangelegde (woon)parken. Sfeervolle parken vindt u in de oudere wijken zoals het Margrietpark in Sappemeer, het Oosterpark in Hoogezand en het Gorechtpark bij Woldwijck en Gorecht met vis- en kanovijvers, het nieuwe Natuur en Milieu-educatiecentrum met kinderboerderij, natuurtuinen en natuurhuis 't Gooregt. Kenmerkend voor Hoogezand-Sappemeer zijn de goede verbindingen: de vierbaans snelweg (A7) van Groningen naar Duitsland, frequente treinverbindingen (we hebben maar liefst vier stations), busverbindingen in alle richtingen en scheepvaartverbindingen naar Groningen via het Winschoterdiep en naar Delfzijl via het Eemskanaal. Een omgeving waar je graag wil wonen!

360° photos and video

Residential property types

Of the 18 houses in this project 6 are available

Selling agent

Nieboer Makelaars

Available tomorrow from 9:00
Call 0597 417550
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Doorloper

From € 327,400 to € 396,700 v.o.n.