De Nieuwe Vest

Sint-Maartensdijk Sale started
From € 215,000 to € 240,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 7 (2 available)
  • Living area 93 m²
  • Number of rooms 2 to 3
  • Plot size 119 to 177 m²

Project De Nieuwe Vest

START BOUW - EIND MAART 2021!

De Nieuwe Vest, Sint-Maartensdijk

Zeven karakteristieke, duurzame en onderhoudsarme woningen met als uitstraling de in Zeeland veel voorkomende boerderijvorm waarbij de woning en de schuur aan elkaar gebouwd zijn. Het project bevat 3 rij- en 4 hoekwoningen geschikt voor starters, gezinnen en voor senioren, een prachtige mix van doelgroepen. Bij elke woning is er rekening gehouden met parkeerplaatsen. Dit is openbaar parkeren. De woningen hebben mooie tuinen op het zuiden gelegen en beschikken over een vrij achterom.

Bereikbaarheid:
Door de aansluiting van de verlengde A4 op het hoofdwegennet (A29) naar Rotterdam, wordt niet alleen de reistijd tussen de haven van Rotterdam en Antwerpen aanzienlijk bekort, maar neemt de bereikbaarheid van het eiland Tholen aanzienlijk toe.

Woningaanbod:
Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 zijn veel nieuwbouwplannen afgeblazen of uitgesteld. De vraag naar goede en betaalbare woningen is enorm toegenomen en nog steeds en zal de komende jaren verder toenemen.

Locatie:
De Nieuwe Vest ligt een paar minuten buiten het centrum van Sint Maartensdijk en vormt de oude toegangsweg naar de voormalige haven. De straat heeft een aangename woonsfeer, het is een brede straat met aan weerszijden bebouwing. Door de opheffing van de haven is er alleen nog sprake van bestemmingsverkeer en in de afgelopen jaren zijn veel panden door haar bewoners gerenoveerd. Deze trend zal zich de komende jaren zeker doorzetten en de verwachting is dan ook gerechtvaardigd dat de aantrekkelijkheid van de Westvest als woonlocatie de komende jaren alleen maar zal toenemen.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Now
Start sale July 2020
Expected start construction March 2021

Residential property types

Of the 7 houses in this project 2 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

De Nieuwe Vest

From € 215,000 to € 240,000 v.o.n.