Vestibule

Utrecht Construction started
€ 982,500 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 48 (1 available)
 • Living area 166 m²
 • Number of rooms 4
Eyecatcher Bouw gestart! Compleet met luxe keuken, badkamer en parkeerplaats

Project Vestibule

BOUW GESTART!

Nog één royaal penthouse beschikbaar! Inschrijven voor dit project is mogelijk via de projectwebsite (vestibule-utrecht.nl). Daar tref je ook alle verkoopdocumentatie en de actuele beschikbaarheid van Vestibule aan. Neem bij vragen gerust contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

---

Vestibule is een ideaal vertrekpunt om van alles te ondernemen. Het nieuwbouwproject heeft een centrale ligging, tegen het winkelcentrum Leidsche Rijn aan, je zit dichtbij uitvalswegen en je hebt goede ov-aansluitingen. Binnen 15 minuten fiets je naar de bruisende binnenstad van Utrecht en ook in de wijk zelf vind je verrassend veel voorzieningen.

De hoogstaande kwaliteit en comfort waar Vestibule voor staat, vertaalt zich ook in het aanbod van verschillende type woningen. In Vestibule komt een mix van stadswoningen, appartementen en penthouses in verschillende groottes.
De woningen in Vestibule zijn hoogwaardig afgewerkt inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk, houten binnenkozijnen met stompe binnendeuren, eigen berging en één of twee eigen parkeerplaats(en).

Photos

Surroundings

In Vestibule ervaar je de dynamiek van een stedelijke woonomgeving zonder er middenin te wonen. Het gloednieuwe Leidsche Rijn Centrum opende in 2018 haar deuren. Met meer dan 130 winkels is het gemak groot. Alle branches vind je er. Van mode en verzorging tot en met vrije tijd en eten en drinken. Haal je boodschappen en vers gemaakt eten in één van de grootste foodmarkets van Nederland, ga eten in één van de vele restaurants, geniet van gezellige cafés en hippe koffietentjes. Liever een relaxt een avondje film kijken? Op enkele minuten lopen van Vestibule bevindt zich de Cinemec.

De omgeving van Vestibule biedt veel aanleiding om sportief bezig te zijn. In de buurt vind je Fit For Free, de Sportcampus en Sportpark Paperclip en is er een heus skydive centrum en klimhal centrum op fietsafstand. Zoek je liever de natuur op? Op loopafstand van Vestibule bevinden zich maar liefst zes parken: Plantsoen van Boedapest, Park Leeuwesteyn, Park Grauwaart, Amaliapark, Park Hoge Weide en Willem Alexanderpark. Het Maximapark, ter grootte van de Utrechtse binnenstad, en het natuurgebied Haarzuilens liggen op fietsafstand.

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: construction started
Now
Start sale July 2019
Start construction December 2020
Expected delivery December 2022

Residential property types

Of the 48 houses in this project 1 is available

 • Penthouse

  Penthouse € 982,500 v.o.n.
  • living area 166 m² Living area
  • number of rooms 4 rooms
  House Living area Rooms Price
  Vestibule (Bouwnr. 48) 166 m² living area 4 rooms € 982,500 v.o.n.
  Vestibule (Bouwnr. 47) Sold 165 m² living area 5 rooms € 932,500 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Vestibule

€ 982,500 v.o.n.