Westeinde Residentie Huygenshof

Voorburg Handover started
From € 1,080,000 to € 1,255,000 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 8 (3 available)
 • Living area 157 to 203 m²
 • Number of rooms 3 to 4

Project Westeinde Residentie Huygenshof

RESIDENTIE HUYGENSHOF

Bent u op zoek naar een appartement met riante buitenruimte dan is Residentie Huygenshof de volgende stap naar uw riante woning.
Achter de gevels van twee prachtig gerenoveerde, monumentale panden aan het Westeinde in Voorburg gaan straks 6 riante appartementen en 2 exclusieve penthouses schuil.
Architect Hans Götz boog zich over het ontwerp. De indelingsplattegronden zijn ‘styled by’ Jan des Bouvrie en daardoor volledig passend bij een luxe leefstijl. Ruimte, zicht en licht hebben een hoofdrol. De verdiepingshoge serredeuren van de appartementen laten de grenzen tussen binnen en buiten vervagen en bij de penthouses geniet u van een geweldige roof-top met buitenkeuken. Natuurlijk is er voor iedereen privéparkeergelegenheid en is de oplevering uitermate luxe.

Het mag duidelijk zijn, Residentie Huygenshof is een high end project en daar is het comfort en de luxe dan ook naar. Te beginnen bij de uitstraling van het pand.
Ir. Hans Götz heeft de twee panden gerestaureerd met behoud van karakter en toevoeging van comfort en luxe. Uw auto parkeert u op uw eigen parkeerplaats om vervolgens de chique entree van de residentie te betreden.
Voor de hoger gelegen appartementen en penthouses is er een lift beschikbaar en de etage deelt u met slechts één ander appartement. Het geheel wordt in stijl aangekleed en afgewerkt. De voorgestelde indeling komt van niemand minder dan Jan des Bouvrie en de schitterende keukens worden ook geleverd. Uiteraard is dit slechts ons voorstel.

Parkeren
Voor en achter het statige pand is er privéparkeergelegenheid.
De appartementen op de begane grond hebben ieder 3 privé-parkeerplaatsen aan de voorzijde. De andere appartementen en penthouses hebben 1 privéparkeerplaats aan de achterzijde, waar zich ook de entree en de buitenruimtes (op het zuidoosten) bevinden. Daarnaast zijn er nog 3 losse overdekte parkeerplaatsen aan de achterzijde. Deze worden als eerste aangeboden aan de kopers van Residentie Huygenshof.

Luxe appartementen en penthouses
We bieden nog 5 luxe appartementen aan van 169 tot 208 m². Deze treft u op de parterre, 1e en 2e etage. Het laatste penthouse is 157 m2 groot en heeft een schitterende roof-top. Op die roof-top krijgt u als extra een tweede keuken.
Ook is hier voor uw gemak een tweede intercom videofoon geïnstalleerd voor als er iemand aanbelt. Zo kunt u eenvoudig vanaf uw roof-top zien wie er beneden voor de deur staat en desgewenst binnenlaten.

Residentie Huygenshof is een hoogwaardige ontwikkeling. U kunt ervan op aan dat alles tot in de details doordacht is en wordt uitgevoerd. En om u zoveel als mogelijk te ontzorgen, worden de appartementen compleet met keuken, sanitair, kranen en tegels opgeleverd.
Wij selecteerden voor Residentie Huygenshof onze huisleveranciers. Uiteraard is dit slechts een voorstel. Als koper bepaalt u zelf welke leveranciers uw voorkeur genieten.

De badkamer is een plek om heerlijk ontspannen de dag te beginnen of af te sluiten. De sfeer moet ook hier goed passen bij de mensen die er dagelijks gebruik van maken.
Wie kiest voor een appartement in Residentie Huygenshof kan tijdloos, luxe sanitair verwachten. Standaard zijn de badkamers voorzien van strak design van goede kwaliteit wastafels en een inloopdouche met roestvrijstalen draingoot en inbouw douchekraan. In combinatie met de wastafelkranen, doucheset en de design radiator geniet u elke dag opnieuw van uw badkamer. Drie van de acht appartementen hebben bij de master-bedroom standaard een vrijstaand ligbad.

Photos

360° photos and video

Video

Planning

Project phase: handover started
Start delivery May 2021

Residential property types

Of the 8 houses in this project 3 are available

 • Appartementen

  Upstairs apartment and ground-floor apartment From € 1,080,000 to € 1,255,000 v.o.n.
  • living area 169 to 203 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Westeinde 6 C 169 m² living area 3 rooms € 1,080,000 v.o.n.
  Westeinde 8 A 174 m² living area 3 rooms € 1,100,000 v.o.n.
  Westeinde 8 C 203 m² living area 3 rooms € 1,255,000 v.o.n.
  Westeinde 6 A bnr 1 Sold 208 m² living area 3 rooms € 1,285,000 v.o.n.
  Westeinde 6 B Sold 177 m² living area 3 rooms € 1,185,000 v.o.n.
  Westeinde 8 B bnr 4 Sold 203 m² living area 3 rooms € 1,355,000 v.o.n.
 • Penthouses

  Penthouse € 1,105,000 v.o.n.
  • living area 157 m² Living area
  • number of rooms 4 rooms
  House Living area Rooms Price
  Westeinde 6 D Sold under reservation 157 m² living area 4 rooms € 1,105,000 v.o.n.
  Westeinde 8 D bnr 8 Sold 171 m² living area 3 rooms € 1,180,000 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings