Parkzicht fase 1

Waddinxveen Sale started
From € 359,500 to € 636,500 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 47 (none available)
  • Living area 133 to 181 m²
  • Number of rooms 4 to 5
  • Plot size 119 to 373 m²

Project Parkzicht fase 1

Verkoop fase 1 gestart
Het is zover: de verkoop van Parkzicht fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online op de projectwebsite en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt.
Wil jij ook wonen in dit prachtige plan? Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar.

Wonen met Parkzicht
De kinderen rennen de voordeur uit, hup, zo het bruggetje over naar het speelparkeiland. Je kunt ze nog net naroepen dat jullie om zes uur gaan eten. Stiekem moet je er een beetje om glimlachen. Sinds jullie hier wonen zijn ze non-stop buiten, heerlijk. In het nieuwe buurtje Parkzicht woon je dan ook op steenworp afstand van het groene park, het hart van Park Triangel. Met schitterende rijwoningen, 2 onder 1 kap huizen en vrijstaande villa’s – geïnspireerd op Engelse architectuurstijlen - is hier voor elk wat wils. Staat jullie droomhuis hier?

Een intieme buurt
Parkzicht wordt straks een intieme buurt met een afwisselend straatbeeld. Hier woon je aan het water, aan een straat met veel groen of aan een autovrij groen hofje waar de kinderen kunnen spelen en jij de buren kunt ontmoeten. De woningen zijn ontworpen met veel oog voor architectonische details, zoals het gebruik van natuurlijke materialen als hout, tuitgevels en kleurschakeringen in baksteengebruik.

Surroundings

Bereikbaarheid Parkzicht
Via de Beijerincklaan en de Parklaan rijd je zo Parkzicht in. De singel en de bomen sieren de aanrijroute naar jouw nieuwe woning. Je vervolgt je weg op je gemakje, want dit is een autoluwe, kindvriendelijke buurt. Het straatbeeld wordt bepaald door plantsoenen, leuk aangelegde voortuintjes en mooie huizen met speelse dakopbouwen en raampartijen.

Auto te gast
Met de auto ben je vanaf de A12 en de A20 zo in Parkzicht. Dit is ontspannen thuiskomen. Snel rijden wordt op alle mogelijke manier ontmoedigd. Het verkeer wordt op natuurlijke wijze door de wijk geleid, waardoor in jouw straat vaak alleen bestemmingsverkeer komt. En wat fijn dat de auto’s veelal in een hofje en op eigen terrein worden geparkeerd.

Openbaar vervoer
Park Triangel heeft een eigen treinstation. En daar genieten de bewoners van Park Triangel optimaal van. Hiervandaan fiets je er in een paar minuten naartoe. Natuurlijk stoppen er in de omgeving ook diverse bussen die je naar Gouda en de omliggende dorpen brengen.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale June 2020

Residential property types

Of the 47 houses in this project none are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Parkzicht fase 1

From € 359,500 to € 636,500 v.o.n.