Wonen op Strand

Zwolle Sale started
From € 226,000 to € 609,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 21 (none available)
  • Living area 76 to 194 m²
  • Number of rooms 3 to 7
  • Plot size 107 to 376 m²

Project Wonen op Strand

LOTING
De loting heeft inmiddels plaatsgevonden en alle bouwnummers staan onder optie. Wanneer je je inschrijft via de projectwebsite, kom je automatisch op de reservelijst.

Heerlijk ‘Wonen op Strand’
In een nieuw aangelegd duinlandschap te Zwolle komt een uniek woongebied: Breezicht. Een glooiend landschap aan de rand van de Milligerplas.

Omgeving
Veel voorzieningen zijn perfect bereikbaar met de auto of op de fiets. In de nabije omgeving vind je winkelcentrum Stadshagen, de Milligerplas ligt voor de deur en sporten is geen probleem in Breezicht. Ook het centrum van Zwolle zelf ligt op fietsafstand. Alles vlakbij!

Stadwoningen
De 7 stadswoningen in ‘Wonen op Strand’ zijn gelegen in de zoom van het unieke duinlandschap bij de Milligerplas. De woningen zijn 2-laags met een plat dak en hebben een woonoppervlakte van 76 m2. De stadswoningen worden gebouwd volgens het principe ‘nul-op-de-meter’, waardoor de woningen erg duurzaam zijn. Ook beschikken de stadswoningen over een kavel van 107-113 m2 en een eigen parkeerplaats op het, aan de achterzijde gelegen, gemeenschappelijke parkeerterrein.
De stadswoningen worden niet voorzien van een keuken. Voor het sanitair en tegelwerk is een stelpost opgenomen van EUR 4.500,00.

Let op! Op de stadswoningen is een zelfbewoningsverplichting van 5 jaar (1e-lijns familiebanden uitgezonderd) en een anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing.

Parkwoningen
Aan de rand van de Laan der Molens en nabij de Milligerplas worden 2 geschakelde vrijstaande woningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen in een parkachtige omgeving gerealiseerd. De twee-onder-één-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van 149 m2 en een kaveloppervlakte van 248-261 m2. De vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van 168 m2 en een kaveloppervlakte van circa 370 m2.

Voor beide woningtypes geldt dat ze erg duurzaam zijn, doordat de woningen energieneutraal opgeleverd worden. De achtertuin van de woningen is op het zuiden gesitueerd en er is parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein. Ook hebben de woningen veel privacy dankzij de vrije ligging aan de achterzijde. De basisplattegrond niet helemaal naar jouw wens? Er zijn genoeg mogelijkheden om de woning naar eigen smaak en wens aan te passen!
De parkwoningen worden niet voorzien van een keuken. Voor het sanitair en tegelwerk is een stelpost opgenomen van EUR 7.500,00.

Duinvilla's
Midden in het glooiende duinlandschap worden 8 riante Duinvilla’s gerealiseerd met uitzicht over de Milligerplas. De Duinvilla’s bestaan uit 4 bouwlagen met een plat dak en beschikken over 181-194 m2 woonoppervlak. Door de verwevenheid in het duinlandschap is de entree van de woningen aan de duinzijde op de 1e verdieping gesitueerd. De entreehal wordt ontsloten door een robuuste buitentrap met bordes. Het duinlandschap ligt letterlijk tegen de woningen aan, zodat het dagelijkse vakantiegevoel wel heel dichtbij is! De kavels variëren tussen de 144 m² en 245 m². De duinvilla’s hebben standaard 5 slaapkamers en op de begane grond ruimte voor een royale woonkeuken, tuinkamer of kantoor aan huis. Vanuit de royale living op de 1e verdieping kijk je uit over het glooiende duinlandschap en de Milligerplas. De achtertuin is op het westen gelegen en parkeren kan op het gemeenschappelijke terrein aan de achterzijde van de woning.
De duinvilla's worden niet voorzien van een keuken. Voor het sanitair en tegelwerk is een stelpost opgenomen van EUR 7.500,00.

Op de projectwebsite is meer informatie te vinden en is alle projectdocumentatie te downloaden.
Mocht je de brochure liever niet digitaal willen lezen, dan is het mogelijk om een exemplaar op te halen bij Woonfabriek Zwolle. Wel graag eerst even bellen om een ophaalmoment af te spreken i.v.m. de Corona-maatregelen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale October 2020

Residential property types

Of the 21 houses in this project none are available

Selling agent

Woonfabriek Zwolle

Available tomorrow from 9:00
Call 038 7410741
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Wonen op Strand

From € 226,000 to € 609,000 v.o.n.