Aelderholt 4 433 7854 TZ Aalden

€ 556,000 k.k.
Part of project Landal Aelderholt, Aalden

Description

* 12-persoons luxe recreatiewoningen op een bosrijke plek in Drenthe
* Uitbreiding van 60 luxe recreatiewoningen op een succesvol bestaand park
* Zeer interessante investering voor de belegger!

Op de plek waar nu de voormalige golfbaan ligt, worden 60 nieuwe, luxe, vrijstaande recreatiewoningen gebouwd. Deze woningen worden in verschillende varianten te koop aangeboden: van 4-persoons tot 12-persoons luxe recreatiewoningen.

INDELING
De woning van het type 12 Extra Luxe is een zeer ruime familiewoning met zes slaapkamers. Via de voorkant stap je binnen in de ruime entreehal op de begane grond. De begane grond is ingedeeld met een apart toilet, een moderne open keuken, zeer ruime woonkamer, twee slaapkamers, badkamer met toilet en een berging. Met twee openslaande deuren is er toegang naar de eigen tuin met terras. Met de vaste trap vanuit de woonkamer kom je aan bij de eerste verdieping welke is voorzien van een moderne badkamer met toilet en aangrenzende sauna, tweede badkamer met ligbad, apart toilet, vier slaapkamers en extra bergruimte. Tenslotte is er parkeergelegenheid bij deze villa’s. Al met al genoeg keuze om de perfecte plek te creëren en je bezoekers even weg te laten zijn uit de alledaagse drukte, te ontspannen én te laten genieten.

De Extra Luxe recreatiewoningen worden sfeervol en compleet ingericht en verhuurgereed opgeleverd. Alle recreatiewoningen worden voorzien van inventaris en sanitair, een moderne keuken, een sauna en een sunshower. De recreatiewoningen worden gebouwd volgens de meest actuele inzichten in materiaalkeuze, isolatienormen en duurzaamheid.

Een zorgeloze investering
Als belegger in een gloednieuwe recreatiewoning op Landal Aelderholt ben je verzekerd van een rendabele en zorgeloze investering. 

De professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks exploiteert het park en verhuurt de recreatiewoningen. Je ontvangt 42,5% van de bruto huuropbrengsten tot en met 31 december 2031. Op basis van de verhuurprognose van Landal GreenParks zal dit netto rendement in 2023 5,4% zijn en stijgen naar 6.4% in 2031. Daarnaast is het mogelijk om als eigenaar 21 dagen eigen gebruik op jaarbasis in te boeken.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 556,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Permanent occupancy
Permanent occupancy is not allowed

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
New property
Year of construction
2022
Specific
Furnished and with carpets and curtains

Surface areas and volume

Areas
Living area
171 m²
Plot size
2,742 m²
Volume in cubic meters
525 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (6 bedrooms)
Number of stories
2 stories

Energy

Energy label
Not available

Cadastral data

ZWEELOO M 702
Cadastral map
Area
2.742 m²

Exterior space

Location
Alongside water, In wooded surroundings and rural
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Parking place