Paviljoenweg 1 6S 7955 PR IJhorst

€ 457,534 v.o.n.

Description

* 6-persoons vrijstaande bosvilla’s op riante kavels
* Voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid
* Turn-key oplevering, compleet ingericht en gestyled, klaar voor de verhuur
* 90 dagen eigen gebruik per jaar, waarvan 21 dagen in het hoogseizoen

Bij Landal De Rieverst komt een aantal Specials die de show stelen. Deze villa’s liggen op de stuwwallen en worden ondersteund door palen. Geniet hier op deze hoogte, uren lang van het adembenemende uitzicht vanaf het panoramisch dakterras. Het Type 6 Specials heeft twee woonlagen, je komt binnen op de woonlaag met de 3 slaapvertrekken. Eén van de kamers is voorzien van een eigen badkamer met inloop regendouche en wastafel. De tweede riante badkamer met sauna, inloop regendouche en dubbele wastafel is bereikbaar voor iedereen. Op de gang zijn 2 aparte toiletten. Vanuit de lichte entree is de trap naar boven, van hieruit kom je binnen in de woonkamer voorzien van een Extra Luxe open keuken met Quooker kraan en wijnklimaatkast. Stap de ruimte in en laat je verrassen door het schitterende uitzicht vanuit de grote pui en de hoge nok. De keuken is zo gepositioneerd dat je deze ook als buitenkeuken kunt gebruiken. Uiteraard is het terras voorzien van barbecue en grote zespersoons eettafel. Een bezoek aan deze bosvilla is zo wel heel speciaal. 

LANDAL DE RIEVERST
Landal De Rieverst is gelegen in een driehoek van de natuurgebieden de Zwarte Dennen, Nationaal park Weerribben-Wieden en Nationaal park Dwingelderveld. De natuur staat hier centraal, via kleine paden wandel en fiets je vanaf het park zo deze eindeloos mooie natuur in. Het centrumgebouw met indoorzwembad is de plek waar je een kleine boodschap haalt en op het terras geniet van een lekker hapje en drankje. Kinderen beleven hier uren speelplezier. Toch kun je de rust van de natuur ook inruilen voor het bruisende stadsleven. Zo liggen gezellige hanzesteden als Deventer, Zwolle, Zutphen en Elburg dichtbij. Hier kun je heerlijk op ontdekkingsreis gaan naar de verschillende monumenten, musea en karakteristieke panden.

VERHUUR EN EIGEN GEBRUIK
Wanneer je investeert in een recreatiewoning op Landal De Rieverst, kun je rekenen op een goed rendement en volledige ontzorging. Op basis van de verhuurprognoses van Landal GreenParks en de jaarlijkse kosten, zijn er prima mogelijkheden om een netto rendement tussen de 3,9% en 4,2% te realiseren. Je hoeft je geen zorgen te maken over de administratie, de verhuur van jouw vakantiewoning en ander regelwerk. Je hebt nergens omkijken naar. Daarnaast is er nog een uitgebreide eigengebruiksregeling. Als eigenaar kun je 90 dagen per jaar, waarvan 21 dagen in het hoogseizoen, gebruik maken van je eigen villa.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 457,534 vrij op naam
Original asking price
€ 430,896 vrij op naam
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Permanent occupancy
Permanent occupancy is not allowed

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
New property
Year of construction
2022
Specific
Furnished and with carpets and curtains

Surface areas and volume

Areas
Living area
86 m²
Plot size
487 m²
Volume in cubic meters
172 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of stories
2 stories

Energy

Energy label
Not available

Cadastral data

IJHORST C 3987
Cadastral map
Area
487 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In wooded surroundings and rural
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Parking place