Havenweg 30 4697 RL Sint-Annaland

€ 638,000 v.o.n.

Description

* Tweevloerse, fijne 8-persoons appartement met veel lichtinval
* Aan de kust en haven gelegen, met prachtig uitzicht over de Oosterschelde
* Omringd met een rijk culinair aanbod, culturele activiteiten en prachtige natuur

Dit is Vista Maris, een uniek project aan het water in Sint-Annaland op Tholen. De eerste vijf luxe accommodaties van Vista Maris zijn reeds opgeleverd en het is mogelijk om deze zeven dagen per week te bezichtigen. Uiteindelijk zullen er 16 luxe appartementen (2, 4, 6 en 8 personen) en 4 luxe penthouses opgeleverd worden waardoor dit project kleinschalig en overzichtelijk blijft.

Dit 8-persoons appartement wordt gerealiseerd op de eerste en tweede verdieping. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in elke kamer. Hier kun je heerlijk ontspannen op je eigen balkon of terras welke enerzijds een weids uitzicht over de Oosterschelde en anderzijds de knusse aanblik van de jachthaven biedt. De getijdehaven en haar faciliteiten zijn bijzonder populair, dankzij de perfecte ligging en niet in de laatste plaats dankzij de diverse horecabedrijven direct in de buurt. Dit appartement is met zorg en met veel gevoel ontworpen, voor mensen die zich bewust zijn van comfort. De gasten die hier komen zullen zich onmiddellijk thuis voelen. Je bent hier echt even weg uit de drukte. Laat de geluiden van de zee, de meeuwen en de geur van de zilte lucht tot je komen.

INDELING
Wanneer je binnenstapt in de hoofdentree neemt de lift je mee naar boven, je stapt direct binnen in je eigen woning. Het 8-persoons appartement heeft op elke verdieping een balkon op de havenzijde en waterzijde. Op de eerste verdieping is een ruime garderobe met een separaat (hang)toilet aanwezig. Vanuit de woonkamer kijk je uit over de waterzijde, hier is er toegang tot het balkon. Het balkon aan de havenzijde is toegankelijk vanuit de luxe open keuken, welke is voorzien van alle gemakken. De zwarte details maken het helemaal af. Er is op deze eerste verdieping één slaapkamer aanwezig. De tweede verdieping bereik je via een eigen vaste trap. Op deze etage zijn drie slaapkamers. Het (hang)toilet is separaat. De moderne badkamer is voorzien van een regendouche en dubbele wasbak, ook hier komen de zwarte details helemaal tot zijn recht. Om het af te maken heeft elke woning voldoende berging en altijd een parkeerplaats beschikbaar, het complex is voorzien van eigen parkeerplaatsen.

VERHUURMOGELIJKHEDEN EN EIGEN GEBRUIK
Als eigenaar kun je volledig gebruik maken van jouw woning, verhuur van de accommodatie is mogelijk, maar niet verplicht. Je kunt besluiten om jouw villa te verhuren via de professionele verhuurorganisatie Welcome in Zeeland. Zij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat jouw woning optimaal verhuurd wordt. Welcome in Zeeland werkt nauw samen met verschillende organisaties in de reisbranche, zowel nationaal als internationaal en is voortdurend op zoek naar een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Door continu te optimaliseren zorgen zij ervoor dat je een zo hoog mogelijk rendement uit jouw investering haalt. Zo profiteer je niet alleen van het rendement, maar ook van een heerlijke tijd in Zeeland.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 638,000 vrij op naam
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Permanent occupancy
Permanent occupancy is not allowed
VVE (Owners Association) contribution
€ 0.00 per month

Construction

Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2022
Specific
Furnished and with carpets and curtains

Surface areas and volume

Areas
Living area
89 m²
Volume in cubic meters
208 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of stories
2 stories
Located at
1st floor

Energy

Energy label
Not available
Heating
CH boiler
CH boiler
2022

Exterior space

Location
Alongside water, In wooded surroundings and rural

Garage

Type of garage
Parking place

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No