De Dokwerker - D.306 (4p Appartement) 4381 Vlissingen

Hightlighted features

  • 43 m² living area
  • 1 bedroom
Map
€ 259,500 v.o.n.

Description

"Stoer, industrieel nieuwbouwproject in een omgeving vol nautische historie."

Direct naast de monumentale Timmerfabriek in Vlissingen wordt De Dokwerker gerealiseerd; een stoer appartementenhotel met 58 compacte hotelappartementen. Dit stedelijke, industriële gebouw is een uitbreiding van het succesvolle naastgelegen Hotel De Timmerfabriek. De combinatie van deze twee projecten zorgt voor een synergie die zijn weerga niet kent!

4-PERSOONS APPARTEMENT

Uniek qua ruimte en kenmerkend door de ligging direct op de hoeken van iedere verdieping. Met prachtig uitzicht inbegrepen. De appartementen beschikken over twee volledig afsluitbare 2-persoons slaapkamers en zijn met ruim 42 m² riant bemeten.

De Dokwerker is, net als het naastgelegen Hotel De Timmerfabriek, een ontwikkeling van TEAM Concepts uit Goes. Overigens een coproductie met aannemer Bouwgroep Peters BV en investeerder/belegger AVV-Beheer; beide bedrijven afkomstig uit Middelburg. Paul Huges van TEAM Concepts; "Al toen we in 2017 het 100 jaar oude Rijksmonument De Timmerfabriek kochten, wisten we één ding zeker: dit gaat dé leisure-hotspot van Zeeland worden. Ons oog viel dan ook snel op de locatie naast De Timmerfabriek. Een geweldige locatie op het gezellige Timmerplein, pal naast de iconische Timmerfabriek en eveneens een top-zichtlocatie. Nu de oplevering van - het uitverkochte - Hotel De Timmerfabriek in zicht komt, rondom Pasen 2022, zijn we dan ook enorm blij te mogen aankondigen dat op deze plek een nieuw, 'kloek' gebouw gaat verrijzen; De Dokwerker. Dit stedelijke, industriële en stoere gebouw is een uitbreiding van het succesvolle naastgelegen Hotel De Timmerfabriek. De combinatie van deze twee projecten zorgt voor een synergie die zijn weerga niet kent!"

Evenals bij Hotel De Timmerfabriek zullen ook de hotelappartementen van De Dokwerker geëxploiteerd en verhuurd worden door de Zeeuwse hotelorganisatie Kloeg Collection. Eigenaar Michel Kloeg: "Hotel De Timmerfabriek is dé recreatieve toeristische hotspot met uitgebreide horecafaciliteiten. Het 4-sterren-plus Cityhotel kent zijn piekdruktes in vakantieseizoenen. In die tijden komt het hotel eigenlijk kamers tekort voor de grote vraag vanuit het toerisme. En daar is dan De Dokwerker! Deze is in eerste instantie voornamelijk op zakelijke gasten gericht, maar biedt in de toeristische seizoenen juist alle ruimte die Hotel De Timmerfabriek extra nodig heeft. Gasten van De Dokwerker kunnen het hele jaar door gebruikmaken van alle hotelservices van Hotel De Timmerfabriek en zo genieten van een compleet verzorgd verblijf. Maar dat hoeft niet. Gasten kunnen ook voor een efficiënt verblijf kiezen. In De Dokwerker komen namelijk 58 zelfvoorzienende appartementen en het complex heeft alle aanvullende (woon)voorzieningen, zoals een wasserette, aan boord. Ideaal voor bijvoorbeeld zakelijke gasten die voor (middel)lange termijn in De Dokwerker willen 'verblijven'. Zo hebben Hotel De Timmerfabriek en De Dokwerker een gezamenlijke 'machinekamer', maar toch ook een eigen gezicht. Samen zijn ze uniek en vormen ze meer dan de som der delen." Onder de noemer "Timmerfabriek Apartments" zal Kloeg Collection uiting geven aan de verhuur- en exploitatieactiviteiten rondom dit unieke project.

De verkoop van de 58 hotelaccommodaties is in handen van TEAM Leisure. Alexander Snoodijk van TEAM Leisure; "Investeerders in De Dokwerker worden eigenaar van een compleet ingericht hotelappartement. De kopers worden volledig ontzorgd middels de succesvolle verhuur- en beheerformule van Kloeg Collection. Ook zijn er uitstekende mogelijkheden voor eigen gebruik; het sociaal rendement. Investeren kan al vanaf € 199.500,- excl. BTW VON incl. luxe interieurpakket."

Samengevat: De Dokwerker in Vlissingen

- Start bouw Q1 2022;
- 58 luxe 2- en 4-persoons hotelappartementen;
- Oppervlakten van circa 33 - 43 m²
- Nettorendement van 4 tot 5% per jaar
- Professionele exploitatie- en verhuur door hotelorganisatie Kloeg Collection
- Hotelservices (restaurant, bar, ontbijt, etc.) beschikbaar in en vanuit het naastgelegen Hotel De Timmerfabriek
- Zeer aantrekkelijke prijsstelling vanaf: € 199.500,- tot € 279.500,- ex. BTW VON inclusief luxe inventaris- en interieurpakket.
- Tot 6 weken eigen gebruik per jaar
- Gelegen nabij het water, op loopafstand van het strand en de prachtige Boulevard
- Middelpunt van het Vlissingse 'Scheldekwartier', nabij winkels en een woonwijk.
- Vlissingen bemachtigde in 2020 de 2e plaats voor beste citytrip van Nederland (ZOOVER)
- Genoemde VvE bijdrage is onderdeel van de totale rendementsberekening (op aanvraag beschikbaar)
- Oplevering voorjaar 2023
- Gedetailleerde informatie op aanvraag beschikbaar

Wij versturen u met veel enthousiasme alle gedetailleerde documentatie toe, inclusief een inspirerende brochure. Kijkt u tevens voor meer informatie op onze website. Er zijn nog diverse kansen beschikbaar.

Graag tot ziens in Vlissingen!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 259,500 vrij op naam
Listed since
8 weeks
Status
Available
Acceptance
Available on 3/1/2023
Permanent occupancy
Permanent occupancy is not allowed
VVE (Owners Association) contribution
€ 277.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2022
Accessibility
Disabled access friendly and accessible for seniors
Specific
Furnished
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
43 m²
Volume in cubic meters
125 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
5 stories
Located at
4th floor
Facilities
Air conditioning, balanced ventilation system, smart home, elevator, mechanical ventilation, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Hot air heating, heat recovery unit and heat pump

Exterior space

Location
Alongside water and in residential district
Balcony/roof garden
French balcony present

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and parking garage

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 277.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

De Dokwerker - D.306 (4p Appartement)

€ 259,500 v.o.n.