Marco Polo

Amsterdam
Van € 900 tot 1.900 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 145 (geen beschikbaar)
  • Wonen 70 tot 145 m²

Omschrijving

Ben je gek op de drukte van de stad, maar is een beetje groen en ruimte soms ook fijn? Kom een kijkje nemen in Marco Polo. Het prachtig wooncomplex uit 2009 bestaat uit 145 luxe appartementen in allerlei groottes. Je vindt Marco Polo tussen de Meer & Vaart en de Geer Ban in Osdorp, vlak bij de Sloterplas. De bedrijfjes op de begane grond zorgen voor levendigheid en de gezamenlijke binnentuin zorgt voor een mooi groen uitzicht. Moet je je voorstellen hoe leuk je hierop uitkijkt vanaf je balkon. Verder is het gebouw van alle gemakken en luxe voorzien. Alle appartementen hebben een luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer en een fijne buitenruimte. Je auto parkeer je droog en veilig in de garage onder het gebouw. Hier zijn ook de bergingen. Vanaf de garage kun je binnendoor naar je appartement.

Omgeving
Waar de Ookmeerweg overgaat in de President Allendelaan, vind je Marco Polo. Een ideale locatie, want de bus stopt voor de deur en in de buurt is een halte van tram 17. Een ideale woonomgeving voor als je op zoek bent naar een levendige stek in de stad in één van de meest populaire en up-coming tuinsteden van Amsterdam. Overigens heb je niet direct openbaar vervoer nodig, want hiervandaan fiets je in een kwartier naar hartje centrum Amsterdam. Of wandel lekker naar de Sloterplas en het Sloterpark. Je boodschappen doe je om de hoek aan de Osdorper Ban en ook op het Osdorpplein vind je veel verschillende winkels, restaurants en ook Theater de Meervaart. Als je Google maps bekijkt, valt gelijk op hoe sportief dit stadsdeel is. Van zwemmen en andere watersporten, turnen en atletiek op niveau tot fitnessen en voetballen. En zeg nou zelf, na een sportieve work-out hangt die loungebank op je balkon toch een stuk lekkerder!

Getoonde afbeeldingen zijn ter impressie. De huurwoning wordt zonder meubels of stoffering verhuurd.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 145 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • appartementen

    Tussenverdieping, bovenwoning en benedenwoning Van € 900 tot 1.900 /mnd
    • wonen 70 tot 145 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Marco Polo

Van € 900 tot 1.900 /mnd