Andreasplein, Titus van Rijnstraat

Amsterdam
Van € 1.500 tot 2.400 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 51 (geen beschikbaar)
  • Wonen 82 tot 145 m²

Omschrijving

Je fietst door het Vondelpark en in 12 minuten in het centrum
Andreas Ensemble, vernoemd naar het voormalige Andreas ziekenhuis, ligt in Amsterdam Zuid. Karakteristiek is de Parijse allure en hoogwaardige architectuur van Geurts & Schültze en Tony Fretton Architects. Hier is het ontspannen thuiskomen in Amsterdam, zonder de stadse files te hoeven trotseren en zonder de drukte voor je deur. Hoe fijn is het dat je vanaf de ring A10 zo je parkeergarage inrijdt? En wat vind je van het idee dat het Vondelpark en Rembrandtpark op loopafstand liggen? Verder fiets je in 12 minuten naar de levendigheid rondom de grachtengordel of in de Jordaan en om de hoek vind je scholen, kleinschalige horeca, (buurt)winkels en sportscholen. Met slecht weer stap je, binnen 1 minuut, bij het Surinameplein op de tram.

Thuis is meer dan een huis
Het Andreas Ensemble heeft een elegante naam. Terecht! Je woont hier bijzonder stijlvol. De gebouwen staan vrij in een mooi aangelegde binnentuin met terrassen en hoogteverschillen. Niemand zou zeggen dat hieronder een parkeergarage schuil gaat. In het Andreas Ensemble hebben de appartementen minimaal 3 slaapkamers, maar soms ook wel 4 of 5. Natuurlijk heb je altijd een balkon, eigen parkeerplaats, zijn alle appartementen bereikbaar met lift en mag je rekenen op een nette keuken en badkamer. Daarbij kunnen we je een servicepakket aanbieden, zodat je de vloer niet zelf hoeft te leggen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 51 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Titus van Rijnstraat / Andreasplein

    Bovenwoning en tussenverdieping Van € 1.500 tot 2.400 /mnd
    • wonen 82 tot 145 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Andreasplein, Titus van Rijnstraat

Van € 1.500 tot 2.400 /mnd