RIV - Gaasterlandstraat

Amsterdam
Van € 955 tot 1.375 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 23 (geen beschikbaar)
 • Wonen 53 tot 72 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Groots, stads en toch rustig wonen
RIV staat voor groots, stads en toch rustig wonen in een 'nieuw' stukje Rivierenbuurt. RIV ligt in een groene omgeving, aan het water. Amsterdam Zuid heeft goede voorzieningen op het gebied van winkels, horeca en ontspanning. RIV ligt midden in de Rivierenbuurt, met om de hoek de Zuid-As, de Amstel en de Pijp.

Alle luxe en comfort
De appartementen zijn voorzien van alle luxe en comfort die bij de uitstraling van het gebouw passen. Zoals een complete keuken en fraai sanitair. Er zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar; onder het gebouw komt een garage. Uiteraard krijgt het complex een lift.

Tussen groen en alles wat de stad biedt
RIV verrijst in de Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid, aan het Gaasterlandpad, nabij de Zuidelijke Wandelweg. Je woont er in een van de groenste stukken van Amsterdam. Met in de directe omgeving de Amstel en het Amstelpark, maar ook de reuring die je van de hoofdstad mag verwachten. Shoppen en een terrasje pikken doe je in de Scheldestraat, de Maasstraat of in de Pijp. Je vrijdagmiddagborrel haal je op Strand Zuid. En ‘op chique’ uit eten doe je in de Beethovenstraat of de Van Baerle. En dankzij de nabijheid van de ringweg A10 en bus, tram, metro en train (Station RAI) is de bereikbaarheid uitstekend.

RIV appartementen
Het appartementencomplex bestaat uit 67 huur- en koopappartementen, daarvan zijn 23 huurwoningen bestaat uit 2- en (enkele) 3-kamerappartementen. De appartementen varieren van 51 m² tot 73 m².

De woningen op de begane grond hebben een terrastuin aan de binnentuin en worden ontsloten via de openbare weg aan de Gaasterlandstraat. De buitenruimte op de verdiepingen zijn op het zuiden georiënteerd. Alle appartementen zijn voorzien van een keuken met inbouwapparatuur o.a. gaskookplaat, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Ook zijn ze voorzien van een luxe badkamer enkele met bad en vloerverwarming door de gehele woning.

Onder het complex is een gezamenlijke fietsenstalling en enkele appartementen beschikken over een berging. Deze zijn via een trap met fietsgoot vanaf de straat te bereiken.

Onder het complex is een garage. De woningen die nu nog vrij zijn worden alleen verhuurd met parkeerplek. De parkeerplek kost 175,- euro per maand.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Appartementen

  Tussenverdieping en bovenwoning Van € 955 tot 1.375 /mnd
  • wonen 53 tot 72 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

RIV - Gaasterlandstraat

Van € 955 tot 1.375 /mnd