Oostmeerlaan 249 t/m 285, Veluwemeerplantsoen 27 t/m 63

Berkel en Rodenrijs
Van € 880 tot 1.050 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 53 (geen beschikbaar)
 • Wonen 112 tot 154 m²

Omschrijving

Welkom in Berkels Lof, een intiem project gelegen in de groene wijk Oostmere. Het is er heerlijk wonen met de voorzieningen van het gezellige dorp Berkel dichtbij. Ook heeft u binnen alle ruimte. Drie verdiepingen, forse woonoppervlakte: tot wel 154m2! De woningen zijn energiezuinig wat betekent lage energiekosten doormiddel van de aanwezige wko installatie.

Het is een plezierige plaats om te wonen, Berkel en Rodenrijs. De tuinbouwgemeente van weleer is veranderd, maar het karakter is hetzelfde gebleven. Het is vooral de dorpse sfeer die het karakter van Berkel onverminderd kenmerkt. Met de uitbreiding van het aantal inwoners heeft het dorp het voorzieningenniveau verder uitgebreid. Daardoor heeft u straks alles bij de hand. Voor de dagelijkse boodschappen bijvoorbeeld bent u welkom in Winkelpromenade Berkel Centrum. Er zijn basisscholen voor gezinnen met opgroeiende kinderen en binnen de gemeente Lansingerland of in de omringende steden zijn volop mogelijkheden voor voortgezet onderwijs. De belangrijkste medische voorzieningen hebt u in uw eigen dorp.

Indeling:
Elke woning heeft drie lagen: een flinke benedenverdieping, een al even ruime eerste etage plus een zolder met afgewerkte zolderkamer, die voor meerdere doeleinden geschikt is. Bij de woningen is voldoende parkeergelegenheid. Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer via RandstadRail en met de auto binnen bereik.

Van een woning als deze mag u nét iets meer oog voor detail verwachten. Neem bijvoorbeeld het luxe werkblad van natuursteen in de keuken, of het chique accent van het sanitair. En compleet is in Berkels Lof: uw keuken is al voorzien van een keramische kookplaat, een vaatwasser, een combimagnetron en een koel-vriescombinatie, alle van het topmerk Siemens. Bij uw woning hoort ook een royale achtertuin en parkeerplaats(en).

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 53 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Oostmeerlaan 249 t/m 285 e.a. - Eengezinswoningen

  Tussenwoning Van € 880 tot 1.050 /mnd
  • wonen 112 tot 154 m² wonen
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Oostmeerlaan 283 Verhuurd 118 m² wonen 4 kamers € 1.100 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Oostmeerlaan 249 t/m 285, Veluwemeerplantsoen 27 t/m 63

Van € 880 tot 1.050 /mnd