Scala Medica

Bunschoten-Spakenburg
Van € 992 tot 1.040 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 32 (2 beschikbaar)
 • Wonen 76 tot 88 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Bunschoten en Spakenburg zijn door verschillende nieuwbouwwijken dusdanig aan elkaar gegroeid dat, op de oude kernen van de twee plaatsen na, er geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen de twee. Voor de post liggen alle adressen in Bunschoten-Spakenburg. Toch verschilt het karakter van de twee plaatsen sterk. Bunschoten, aan de zuidkant, was altijd een boerendorp maar had in het verleden wel stadsrechten. Spakenburg is altijd een vissersdorp geweest.

Het Complex Scala Medica
Het complex bestaat uit drie verdiepingen met 18 appartementen. Wonen in alle rust met ruim voldoende (zorg)voorzieningen in de direct omgeving. En bovendien toekomstbestendig.
De begane grond is ingericht voor commerciële ruimtes die gevuld zijn met tweedelijnszorg-aanbieders. Op de begane grond bevinden zich ook de entree, fietsenstalling en de postvakken van de bewoners en de lift naar de appartementen.

De appartementen hebben twee of drie slaap/studeerkamers en een ruime tot zeer ruime woonkamer met open compleet ingerichte keuken voorzien. Badkamer, apart toilet, een berging en een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of een loggia. Deze is gelegen aan de woonkamer en in sommige gevallen ook aan de hoofdslaapkamer.

De open keuken is ingericht met een strakke opstelling en voorzien van een composiet werkblad en ATAG-combimagnetron, afzuigkap, inductiekookplaat, koelvriescombinatie en geïntegreerde vaatwasser. De complete badkamer wordt opgeleverd met een brede of dubbele wastafel, douche en tweede toilet.
In het complex én de appartementen zijn diverse (veiligheids)voorzieningen aanwezig, zodat je woonomgeving optimaal is voorbereid op eventuele thuiszorg. Met het oog op inbraakpreventie zijn tal van maatregelen getroffen, waardoor elk appartement het Politie Keurmerk heeft.

In de directe omgeving van Scala Medica 2, op maar 10 minuten loopafstand, ligt een supermarkt, verschillende restaurants, winkels en wandelroutes. Je wandelt vanuit huis zo langs de Stadsgracht met haar monumentale panden en beschermde dorpsgezichten.
Tegenover het appartementencomplex ligt het modern en recent gezondheidscentrum Scala Medica met o.a. de apotheek, een fysiopraktijk en een praktijk voor logopedie. In combinatie met de geplande tweedelijnszorg in de commerciële ruimtes van je eigen complex biedt de directe omgeving dus een grote diversiteit aan zorg.

Vanuit Bunschoten sta je zo aan het Eemmeer, in Amersfoort, ’t Gooi of Nationaal Park De Hoge Veluwe. Diverse snelwegen en provinciale wegen zorgen voor een prima bereikbaarheid.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Scala Medica - Appartement klein

  Portiekflat Van € 992 tot 1.040 /mnd
  • wonen 76 tot 88 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Chopinstraat 33 88 m² wonen 3 kamers € 1.040 /mnd
  Chopinstraat 14 Verhuurd onder voorbehoud 76 m² wonen 3 kamers € 992 /mnd
  Chopinstraat 37 Verhuurd 76 m² wonen 3 kamers € 945 /mnd
  Chopinstraat 39 Verhuurd 84 m² wonen 3 kamers € 980 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing