Simon Vestdijk 45 t/m 73

Dongen
Van € 800 tot 900 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 15 (geen beschikbaar)
 • Wonen 110 tot 130 m²
 • Aantal kamers Onbekend

Omschrijving

Dongen is het beste te omschrijven als een gemoedelijk dorp met voorzieningen die in een kleine stad niet zouden misstaan. Aan de Hoge Ham, het Looiersplein en de uitloper, Tramstraat zijn ruim voldoende winkelvoorzieningen aanwezig. Alles compact bij elkaar gesitueerd. De ligging van Dongen is ideaal ten opzichte van Tilburg en Breda. De A-27 is binnen enkele minuten te bereiken.
Dongen kent een rijk verenigingsleven en feestdagen zijn werkelijk een feest door de inzet van vele vrijwilligers en verenigingen. Kortom een prima plek om te wonen.

De woningen aan de Simon Vestdijk 45 t/m 73 zijn gelegen in de wijk genaamd Hoge Akker te Dongen. De wijk Hoge Akker is opgebouwd uit drie delen, het eerst gebouwde deel heeft straatnamen vernoemd naar architecten, het tweede deel schrijvers en het derde deel naar verzetshelden.

De eengezinswoningen

De indeling van de woningen is als volgt: op de begane grond bevindt zich de entree met toegang tot het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping, de woonkamer, een eethoek en de keuken. Op de eerste verdieping vind u de overloop met toegang tot de trapopgang naar de tweede verdieping, 3 slaapkamers en de badkamer met douche. Op de tweede verdieping vindt u nog een erg ruime zolder.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Simon Vestdijk 45 t/m 73 - eensgezinswoningen

  Tussenwoning Van € 800 tot 900 /mnd
  • wonen 110 tot 130 m² wonen
  • aantal kamers onbekend
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Simon Vestdijk 45 t/m 73

Van € 800 tot 900 /mnd