Triangellaan 18 t/m 32

Dongen
Van € 550 tot 585 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (geen beschikbaar)
 • Wonen 65 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Ligging:
Dongen ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van Breda en Tilburg en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
De gemeente heeft ongeveer 25.000 inwoners. In het centrum vind je een grote variëteit aan winkels en horecagelegenheden. De gemeente kent een rijk verenigingsleven, met als hoogtepunt de jaarlijkse Zomerspelen. Daar doen bijna 3.000 kinderen aan mee.
Het voorzieningenaanbod op het gebied van sport, zorg en recreatie is goed. Het onderwijs biedt mogelijkheden van basisschool tot tweetalig onderwijs aan het VWO. Basisscholen en middelbare scholen zijn op loopafstand van dit complex. In het samenwerkingsverband Midden-Brabant is Dongen een belangrijke kern wat betreft werkgelegenheid. Er zijn twee bedrijventerreinen: Tichelrijt en De Wildert, waar de wereldberoemde Coca Cola-fabriek is gevestigd.

Indeling:
De indeling van de 3-kamer appartementen is als volgt: het gehele appartementen zijn gelijkvloers. Vanuit de hal is er toegang tot de hele woning. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche, een aparte toilet, een woonkamer met open keuken en een berging in de woning.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Triangellaan 18 t/m 32 - Appartementen

  Portiekflat Van € 550 tot 585 /mnd
  • wonen 65 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Triangellaan 18 t/m 32

Van € 550 tot 585 /mnd