Molensteeg 1-1 t/m 1-26

Dongen
Van € 445 tot 585 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 26 (geen beschikbaar)
 • Wonen 35 tot 55 m²
 • Aantal kamers Onbekend

Omschrijving

Ligging:
Dongen ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van Breda en Tilburg en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
De gemeente heeft ongeveer 25.000 inwoners. In het centrum vind je een grote variëteit aan winkels en horecagelegenheden. De gemeente kent een rijk verenigingsleven, met als hoogtepunt de jaarlijkse Zomerspelen. Daar doen bijna 3.000 kinderen aan mee.
Het voorzieningenaanbod op het gebied van sport, zorg en recreatie is goed. Het onderwijs biedt mogelijkheden van basisschool tot tweetalig onderwijs aan het VWO. Basisscholen en middelbare scholen zijn op loopafstand van dit complex. In het samenwerkingsverband Midden-Brabant is Dongen een belangrijke kern wat betreft werkgelegenheid. Er zijn twee bedrijventerreinen: Tichelrijt en De Wildert, waar de wereldberoemde Coca Cola-fabriek is gevestigd.

Appartementen:
In dit appartementencomplex zijn verschillende appartementen beschikbaar. Deze appartementen beschikken over een open of een half open keuken. Verschillende appartementen beschikken over een balkon of een loggia. In deze appartementen is in de badkamer een douche aanwezig en is de toilet apart gesitueerd. De hal is in alle appartementen erg ruim genomen en in diverse appartementen is er een berging in de woning aanwezig.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Molensteeg 1-1 t/m 1-26 - Appartementen

  Portiekflat Van € 445 tot 585 /mnd
  • wonen 35 tot 55 m² wonen
  • aantal kamers onbekend
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Molensteeg 1-1 t/m 1-26

Van € 445 tot 585 /mnd