Paul van Ostayenstraat

Dongen
Van € 1.069 tot 1.084 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 10 (geen beschikbaar)
 • Wonen 135 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 230 tot 290 m²

Omschrijving

Dongen is een karakteristieke gemeente, die mede door de nabijheid van steden als Tilburg en Breda een ideale ligging in Midden-Brabant heeft. In deze rijk geschakeerde stad treft u een groot aantal voorzieningen en bijzonderheden aan. Zo heeft de lange geschiedenis van Dongen en haar bewoners vele sporen in de vorm van bezienswaardigheden nagelaten. Vele daarvan zijn te vinden in het stadscentrum waar een groot aantal winkels met een breed aanbod in elke behoefte voorziet. Bovendien zijn de winkellocaties goed bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid. Voor ontspanning hoeft u niet ver van huis. Dongen biedt verschillende uitgaansgelegenheden, een bibliotheek en verschillende sportaccommodaties. Maar ook bos, wandelparken en de Loonse- en Drunense Duinen vindt u in de directe omgeving.

'De Hoge Akker' is een gewilde woonwijk welke in 1992 is ontstaan en voor een groot deel grenst aan weilanden. De naam “Hoge Akker” verwijst naar een hoog gelegen stuk grond, bij een boerderij. De gronden zijn in de loop der jaren naar normaal niveau afgegraven en hierop is in drie fasen, een speels opgezette woonwijk ontstaan. Het stratenplan is zeer gevarieerd en is voorzien van groene zones en prachtige vijvers. In de wijk is gevarieerd gebouwd en bestaat voornamelijk uit koopwoningen. Voor de kinderen zijn er diverse speelplaatsen en een basisschool is in de directe omgeving. De woning is gelegen op korte fietsafstand van het centrum en er is een goede ontsluiting naar diverse uitvalswegen.

Leefruimte is heel belangrijk. Die vindt u dan ook volop terug in deze woningen. Een grote zit-/eetkamer met breedte en lengtematen van maar liefst 5,65 en 9,40 meter! Via de schuifpui in de eetkamer bereikt u het terras in de achtertuin. Via de moderne, halfopen keuken met berging kun u binnendoor naar de diepe garage. De uitgebouwde luifel zorgt voor een beschutte entree tot uw woning. Ook op de eerste verdieping is op ruimte niet bezuinigd. Zo biedt de slaapkamer aan de straatzijde ruim 21m² slaapcomfort. Verder beschikt deze verdieping over een tweede en derde slaapkamer en een badkamer met ligbad. Op de tweede verdieping, die via een vaste trap te bereiken is, bevindt zich een vierde slaapkamer met dakkapel aan de straatzijde. Bovendien beschikt de ruimte over een tweede badkamer met douche, wastafel en aansluitpunt voor de wasmachine.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Paul van Ostayenstraat Type I

  2-onder-1-kapwoning Van € 1.069 tot 1.084 /mnd
  • wonen 135 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing