Prinsejagt

Eindhoven
Van € 1.038 tot 1.099 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 24 (geen beschikbaar)
 • Wonen 105 tot 113 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 200 tot 260 m²

Omschrijving

Eindhoven heeft zich ontwikkeld tot een dynamisch en vooraanstaand centrum van technologie, bedrijvigheid, onderwijs en cultuur in Noord-Brabant. Het moderne stadscentrum, de futuristisch ogende bedrijfsterreinen en de royaal uitgebouwde woonwijken omgeven met veel groen bepalen het karakter van de stad. Het omringende Kempische landschap maakt Eindhoven tot een zeer aantrekkelijke stad om in te wonen, leven en werken. De aanwezigheid van een regionale luchthaven en een aantrekkelijk winkelhart van internationale allure geven Eindhoven een speciale plaats op zowel nationaal als internationaal niveau. Een groot en breed aanbod van onderwijsinstellingen, een veelzijdig cultuur- en verenigingsleven en een overvloed aan recreatieve mogelijkheden benadrukken nog eens het dynamische en aantrekkelijke karakter.

Het plan "Prinsejagt" is gelegen in een parkachtig woongebied. De wegenstructuur bestaat uit brede lanen en het winkelcentrum "Woensel" is op loopafstand gelegen. De wijk is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Deze semi-bungalows zijn van het type twee onder een kap, geschakeld en beschikken over een garage. De ruime fraaie woning heeft een bijzondere gebruikswaarde door de aanwezigheid van een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn twee slaapkamers, evenals een berging die is voorzien van aan- en afvoerleidingen ten behoeve van een tweede badkamer. De bungalows zijn zo ontworpen, dat deze door de diverse indelingsvarianten, zowel voor jonge als oudere gezinnen uitermate geschikt zijn. Zij hebben het voordeel dat bewoning tot op hoge leeftijd en ook bij invaliditeit mogelijk is. Er is veel zorg besteed aan het afwerkingniveau en de gebruikte materialen.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Prinsejagt Type A

  2-onder-1-kapwoning Van € 1.038 tot 1.099 /mnd
  • wonen 105 tot 113 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

NVM verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Prinsejagt

Van € 1.038 tot 1.099 /mnd
Bel +31