Meerrijk - Anthony Fokker B3

Eindhoven
Van € 857 tot 917 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 21 (geen beschikbaar)
 • Wonen 72 tot 102 m²
 • Aantal kamers 2 tot 3

Omschrijving

Meerhoven - Een schitterend stukje Eindhoven

De wijk Meerhoven bestaat uit Grasrijk, Zandrijk, Bosrijk en Waterrijk. Meerrijk vormt het hart van die nieuwe wijk. Wanneer meerrijk helemaal gereed is, wonen hier ongeveer 12.000 inwoners. Meerhoven is gelegen aan de rand van Eindhoven. De wijk heeft de knusheid van een dorp, maar kent dankzij de centrale ligging en goede bereikbaarheid de dynamiek van de grote stad. Meerhoven ligt slechts op 10 autominuten afstand van het centrum van Eindhoven. Dankzij de uitstekende ligging nabij de snelwegen A2, A58 en A67 zijn ook steden als ?s Hertogenbosch en Tilburg in minder dan een half uur te bereiken.

In meerhoven heeft u werkelijk alles bij de hand. Het prachtige Park Meerland en de winkels in Meerrijk zorgen ervoor dat u nooit ver van huis hoeft. Maar natuurlijk is er ook in de omgeving van Meerhoven genoeg te beleven. Houdt u van de natuur, dan voelt u zich niet alleen in Park Meerland thuis, maar ook in de nabijgelegen Kempen, De Oirschotse Heide en de Loonse en Drunense Duinen.

De 21 appartementen van Blok B3 zijn gesitueerd aan het sfeervolle plein. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 72m² tot 102m². In de woonkamers is een ruimte gecreëerd voor een open keuken. Zo kun je lekker blijven kletsen met gasten, wanneer je staat te koken. Daarnaast beschikken de appartementen over een of twee slaapkamers, een badkamer en inpandige berging. Alle 21 appartementen beschikken over een eigen balkon waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats en een separate berging in de ondergelegen stallingsgarage.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Meerrijk Anthony Fokker B3 - Appartement type 1

  Galerijflat Van € 857 tot 917 /mnd
  • wonen 72 tot 102 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Meerrijk Anthony Fokker B3 - Appartement type 2

  Galerijflat Van € 857 tot 917 /mnd
  • wonen 72 tot 88 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Meerzand 39 Verhuurd 73 m² wonen 2 kamers € 930 /mnd
 • Meerrijk Anthony Fokker B3 - Appartement type 3

  Galerijflat Van € 857 tot 917 /mnd
  • wonen 72 tot 75 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing