Kruisberg

Etten-Leur
Van € 860 tot 905 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 50 (geen beschikbaar)
 • Wonen 84 tot 87 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

De woonwijk Lage Banken is gebouwd eind jaren '90. Het is een kindvriendelijke woonwijk met een basisschool, een kinderdagverblijf, een wijkgebouw, sportvelden en de wijk is gelegen nabij het geheel vernieuwde centrum van Etten-Leur. De bushalte en het treinstation zijn op enkele minuten op loopafstand bereikbaar.

Op zeer gewilde locatie, in het plan "Lage Banken", gelegen, goed onderhouden 3 kamer-appartementen. Het appartementencomplex is fraai gelegen in een groene omgeving. Voorwaarde: 55+. De 48 appartementen zijn ondergebracht in twee gebouwen. Per woongebouw is er een liftinstallatie en een afgesloten centrale entreepartij. Alle woningtypen beschikken over een ruime woonkamer en twee slaapkamers. De open keuken heeft een keukenblok met een spoelbak en een afzuiginstallatie. De badkamer is voorzien van een ligbad, afzonderlijke douche en wastafel. Elk appartement heeft een afsluitbare berging in het souterrain.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 50 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Kruisberg Type C

  Galerijflat Van € 860 tot 905 /mnd
  • wonen 84 tot 87 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing