Beren, Bloemsingel, Boterdiep en Monnikhof

Groningen
Van € 700 tot 1.100 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 145 (geen beschikbaar)
 • Wonen 70 tot 140 m²
 • Aantal kamers 4 tot 5

Omschrijving

In het centrum van Groningen verhuren wij namens Amvest Vastgoed in de nieuwe woonwijk Ciboga luxe glasappartementen en 3 city appartementen.

De woonwijk Ciboga maakt onderdeel uit van de Groninger binnenstad. Voorzieningen als winkels, scholen en sportfaciliteiten bevinden zich in de nabijheid. Auto's worden zoveel mogelijk uit het straatbeeld geweerd.

Parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het complex (Circusgarage). Hiervoor dient een abonnement te worden afgesloten.

In Schots 1, op de hoek van de Korreweg, Boterdiep en Bloemsingel, verhuren wij 101 glasappartementen, variërend in verschillende types.
Het complex bestaat uit drie torens van zeven woonlagen. Het complex is geheel met glas bekleed en geeft het gebouw een groene uitstraling.
De verschillen in transparantie, reflectie en matheid creëren een bijzonder patroon op de gevel.

De appartementen beschikken over grote ramen die van vloer tot plafond reiken. Alle appartementen zijn met een lift bereikbaar.

Indeling glasappartementen (verschillende types):
royale woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, apart toilet en een ruime inpandige berging. In enkele gevallen heeft het appartement een extra eet- of studeerkamer. Alle appartementen hebben een inpandige serre. De halfopen keuken heeft een standaard inrichting waarin uitsluitend elektrisch gekookt kan worden.

In Schots 2 verhuren wij 3 city appartementen.
De appartementen zijn verre van standaard en hebben een speelse en asymmetrische indeling. De appartementen maken deel uit van een complex bestaande uit 44 cedarwoningen. De woningen zijn volledig bekleed met grote, houten Western Red Cedar panelen.

De indeling van deze appartementen is hetzelfde als de glasappartementen.

Daarnaast bevinden zich in Schots 2 eengezinswoningen. De woningen maken deel uit van een complex bestaande uit 44 cedarwoningen. De woningen zijn volledig bekleed met grote, houten Western Red Cedar panelen.

Indeling 33 eengezinswoningen (verschillende typen):
De 33 eengezinswoningen zijn uitgevoerd in verschillende woningtypen die variëren in grootte, aantal woonlagen en indeling. Er zijn woningen met dakterras, tuin, patio en tuin en patio. Elke woning beschikt over minimaal twee en maximaal vijf slaapkamers. Alle badkamers zijn standaard voorzien van ligbad. De bovenste verdieping van de woningen is meestal voorzien van een slaap- of werkkamer of een inpandige berging. Alle woningen aan de Bloemsingel hebben uitzicht op een vijver.
De keuken heeft een standaard inrichting waarin uitsluitend elektrisch gekookt kan worden.

Indeling 8 city maisonnettes (verschillende typen):
De acht royale city maisonnettes zijn qua indeling verschillend. elke woning heeft twee woonlagen. Afhankelijk van de indeling is de L-vormige woonkamer met open keuken op de eerste of twee woonlaag gelegen. Bij alle typen bevindt zich de entree op de eerste en de serre zich op de tweede woonlaag. Elke woning heeft drie kamers die als slaapkamer of -werkkamer zijn in te richten. Verder beschikt elke maisonnette over een toilet en een badkamer met ligbad, een tweede toilet en een diepe inloopkast. De keuken heeft een standaard inrichting waarin uitsluitend elektrisch gekookt kan worden.

Voorwaarden:
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer
informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met de beheerder.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 145 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Beren, Bloemsingel, Boterdiep en Monnikhof: Appartementen

  Galerijflat, portiekwoning en bovenwoning Van € 700 tot 1.000 /mnd
  • wonen 70 tot 124 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Beren, Bloemsingel, Boterdiep en Monnikhof: Eengezinswoningen

  Tussenwoning Van € 800 tot 1.100 /mnd
  • wonen 100 tot 140 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Beren, Bloemsingel, Boterdiep en Monnikhof

Van € 700 tot 1.100 /mnd