Westerhaven 18 t/m 41

Groningen
Van € 850 tot 1.100 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 24 (geen beschikbaar)
 • Wonen 98 tot 138 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Wonen in een ruim stadsappartement op slechts 600 meter van Groningse stadscentrum. Direct onder het appartementengebouw liggen diverse winkels. En zelfs in eigen straat is er voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen. De bereikbaarheid is ideaal en voor de auto is er een eigen parkeerplaats.

Heerlijk ruim
Aan de Westerhaven zijn drie- of vierkamerappartementen beschikbaar, uitgevoerd in vier verschillende typen die variëren qua oppervlakte en indeling. Standaard zijn de appartementen voorzien van ruime woonkamers met een open keuken. De entreehal met toilet en garderobe geeft toegang tot twee of drie slaapkamers. Aanvullend een badkamer met ligbad, separate douche en in sommige woningen een tweede toilet. Handig is de extra bergruimte, waar plek is voor de wasmachine en droger.

Wonen en winkelen
Deze 24 appartementen maken deel uit van een multifunctioneel gebouw met winkels en woningen. Het pand telt zes woonlagen. De hoofdentree met brievenbussen en beltableau, geeft via een bewonerslift toegang tot de appartementen. Woonlaag twee tot en met zeven bestaat uit vier verschillende appartementen, met ieder een eigen balkon of dakterras. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplek en berging onder de woningen.

Lopend naar de stad
Het stadscentrum van Groningen ligt op slechts 600 meter afstand van de woningen aan de Westerhaven. In de directe omgeving zijn volop voorzieningen aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen heeft de eigen straat zelfs voldoende aanbod. Van een apotheek en supermarkt, tot een lunchroom. Voor uitgebreider winkelen, cultuur of een avondje uit biedt het gezellige stadscentrum van Groningen, met de Martinitoren en Grote Markt, volop mogelijkheden. Dit deel van het centrum is via diverse uitvalswegen goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer stopt om de hoek.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Westerhaven 18 t/m 41: Appartementen

  Tussenverdieping, portiekwoning en bovenwoning Van € 850 tot 1.100 /mnd
  • wonen 98 tot 138 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Westerhaven 18 t/m 41

Van € 850 tot 1.100 /mnd