Bellevuelaan 97 t/m 289

Haarlem
From € 840 to 2.285 p/mo.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 93 (geen beschikbaar)
  • Wonen 61 to 197 m²

Omschrijving

Algemeen
De Hoge Hout biedt wonen op hoog niveau. Met zijn 80 meter is het veruit het hoogste woongebouw in Haarlem en daarmee gezichtsbepalend voor de stad. Het uitzicht vanuit De Hoge Hout is fenomenaal. Aan de oostzijde Amsterdam en Schiphol. Aan de westzijde de Noordzee. Daartussen liggen de verschillende stadsparken, de bossen en de duinen. Een toplocatie aan het Spaarne op loopafstand van het historische centrum van Haarlem.

Oud en Nieuw
Het kenmerkende historische hoofdgebouw en de kapel van De Mariastichting zijn behouden en geven het gebied zijn authentieke karakter. Net als het hoofgebouw ligt de ingang van De Hoge Hout aan een ruim stedelijk plein in het hart van het gebied. De openbare ruimte is hoogwaardig en autovrij aangelegd. Parkeren geschiedt in de ondergrondse parkeergarage. Dit levert een rustige en veilige woonomgeving op voor de bewoners.

Om het wonen in De Hoge Hout voor u nog aangenamer te maken staat er een woonmanager tot uw beschikking. Hij zal op gezette tijden aanwezig zijn en heeft een kantoor in het gebouw. Daarnaast bevindt zich op de begane grond een fitness ruimte waar u als bewoner gebruik van kunt maken. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte te reserveren voor festiviteiten.

Deze woningen in Haarlem bekijken? Vraag een bezichtiging aan!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 93 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Appartementen

    Tussenverdieping en bovenwoning From € 840 to 2.285 p/mo.
    • wonen 61 to 197 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bellevuelaan 97 t/m 289

From € 840 to 2.285 p/mo.