Ganzenveer 1 t/m 53

Heemskerk
Van € 800 tot 1.400 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (geen beschikbaar)
  • Wonen 95 tot 145 m²

Omschrijving

In het woonkwartier "De Ronde Tafel" bevinden zich deze ruime appartementen rondom een gezellige binnentuin. De begane grond is voorzien van verschillende winkels, een supermarkt en in de kelder bevindt zich een parkeergarage, waar u de beschikking heeft over uw eigen parkeerplaats en berging.

Er zijn 3- en 4-kamerappartementen, met oppervlaktes variërend van 95 tot 145 m2. Alle appartementen, in totaal 14 verschillende typen beschikken over een heerlijk zonnig terras / balkon en kennen een hoogwaardige afwerking en moderne faciliteiten. Zo zijn alle keukens voorzien van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koel/vriescombinatie en magnetron en zijn de badkamers uitgerust met een aparte douche en bad met thermostaatkraan. Alle appartementen beschikken over een videofooninstallatie. De woonkamers bieden, naast een optimale zonligging, volop uitzicht op de typerende woonomgeving binnen de Citadel.

Met de lift komt u op zowel de eerste als tweede etage waar de appartementen zich bevinden. Na binnenkomst geeft de toegang tot alle vertrekken. De royale woonkamer heeft een open keuken voorzien van inbouwapparatuur en openslaande deuren naar het zonnige balkon. Er zijn twee ruime slaapkamers en de badkamer heeft een douche, ligbad en wastafel. Er is een separaat toilet en een berging voor de wasmachine en droger.

Heeft u interesse in een van deze woningen? Laat dan een bezichtigingsaanvraag achter of schrijf u vandaag nog in, zodat u op de hoogte wordt gehouden van ons aanbod.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • appartementen

    Galerijflat Van € 800 tot 1.400 /mnd
    • wonen 95 tot 145 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Ganzenveer 1 t/m 53

Van € 800 tot 1.400 /mnd