Ypehove

Heiloo
€ 820 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 93 (2 beschikbaar)
 • Wonen 55 m²
 • Aantal kamers 4

Omschrijving

Mooie appartementen gelegen in Heiloo aan Het Brugstuk en De Sonneveld

Het complex Ypehove, gelegen aan Het Brugstuk en De Sonneveld ligt in Heiloo zuid-oost.

De gemeente Heiloo wordt begrensd door de gemeenten Castricum, Alkmaar, Egmond, Limmen, Akersloot en Schermer. Heiloo is gelegen op 5 kilometer afstand van de badplaats Egmond aan Zee en de binnenstad van Alkmaar.

Complex
Het complex bevindt zich “in het groene hart” van de wijk. Schuin tegenover het gebouw zijn winkels aanwezig. Andere winkelvoorzieningen bevinden zich ongeveer op 700 meter. Nabij het complex is een scholengemeenschap aanwezig. De bushalte is op 500 meter afstand gelegen. Het complex is gebouwd in 1990.

Ypehove bestaat uit 93 appartementen, een ontmoetingsruimte en circa 230 m² gemeenschappelijke fietsenbergingen, dit alles verdeeld over 4 bouwlagen. Het complex bestaat uit twee woongebouwen, welke op de eerste verdieping met elkaar zijn verbonden door middel van de ontmoetingsruimte. Het ene woongebouw bevat 47 appartementen; het andere gebouw bevat 46 appartementen. Elk woongebouw beschikt op de begane grond over een gemeenschappelijke fietsenberging, welke te bereiken is vanaf binnen en buiten.

Doelgroep
In dit complex richten wij ons op de doelgroep met een leeftijd vanaf 50 jaar, toewijzing geschiedt onder andere op basis hiervan. De woning is geschikt om met maximaal 2 personen te bewonen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast zijn er inkomensvereisten.

De sociale huurwoningen worden aangeboden via de website van SVNK.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 93 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Appartementen

  Bovenwoning € 820 /mnd
  • wonen 55 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Het Brugstuk 71 55 m² wonen 3 kamers € 875 /mnd
  De Sonneveld 4 Onder optie 55 m² wonen 3 kamers € 740 /mnd
  Het Brugstuk 89 Verhuurd 55 m² wonen 4 kamers € 820 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Ypehove

€ 820 /mnd