Burgemeester van Stamplein 312 t/m 404, Raadhuisplein 312 t/m 366

Hoofddorp
Van € 1.000 tot 1.370 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 75 (geen beschikbaar)
 • Wonen 100 tot 130 m²
 • Aantal kamers 4

Omschrijving

Het Complex

Op de hoek van het Burgemeester van Stamplein en het Raadhuisplein staat Lugano. De Vier Meren met al haar shops en restaurants, bioscoop en schouwburg liggen letterlijk naast de deur. Tegelijkertijd is het centrum van Hoofddorp buitengewoon goed bereikbaar. Vanuit uw appartement in een kwartiertje naar Schiphol of een half uurtje naar de Amsterdamse binnenstad. De bus stopt voor de deur en uw auto parkeert u op uw eigen plek in de parkeergarage van Lugano. Thuiskomen doet u altijd in uw fraai afgewerkte appartement met een lekkere buiten en een weids uitzicht.

De appartementen

Lugano telt 75 huurappartementen in verschillende soorten en maten. Drie- en vierkamerappartementen met balkon, loggia of zelfs een terras. Eén ding hebben ze gemeen. De appartementen zijn allemaal ruim van opzet en hoogwaardig afgewerkt met luxe sanitair en een complete keuken. Voor ieder een geschikt appartement dus.

De omgeving

Als u kiest voor Lugano dan kiest u voor een hele centrale en bereikbare plek. Winkelen, een bioscoopje pakken, uit eten, theater en uw dagelijkse boodschappen doet u allemaal naast de deur. Ook de bereikbaarheid met auto, bus en trein is goed geregeld. Amsterdam, Schiphol, Den Haag en de Noordzeekust zijn allemaal snel te bereiken. Maar zoekt u even de rust? Dan kunt u vertrouwen op uw eigen appartement en het vrije uitzicht. Dat is Lugano.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 75 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Appartementen

  Tussenverdieping en bovenwoning Van € 1.000 tot 1.370 /mnd
  • wonen 100 tot 130 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Burgemeester van Stamplein 312 t/m 404, Raadhuisplein 312 t/m 366

Van € 1.000 tot 1.370 /mnd