Burgemeester van Stamplein 86 t/m 260, Tuinweg 129 t/m 153

Hoofddorp
Van € 750 tot 1.320 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 91 (geen beschikbaar)
  • Wonen 85 tot 185 m²

Omschrijving

Deze bijzondere patiowoningen aan de Tuinweg zijn op een unieke locatie midden in het winkelcentrum gesitueerd. De ruime woningen (circa 126 m²) bestaan uit twee woonlagen. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkeuken en/of living met toegang tot de patio, twee slaapkamers (respectievelijk 14 m2 & 10 m2), de badkamer met ligbad en de patio. De keuken is uitgerust met een koelvriescombinatie, combimagnetron en 4-pits gasfornuis.

De tweede woonlaag is een open ruimte welke naar wens gebruikt kan worden als woonkamer, extra slaapkamer, hobbykamer of bijvoorbeeld studeerkamer. Deze ruimte beschikt tevens over een balkon. De woning heeft verder twee inpandige bergingen (waarvan er één voorzien is van een wasmachineaansluiting) en een aparte berging in de kelder.

Bent u geïnteresseerd in deze huurwoningen van MVGM Vastgoedmanagement?
Hieronder vindt u de beschikbare woningtypes. Als u vervolgens het gewenste woningtype selecteert vindt u hierover meer informatie.

Is er momenteel geen woning beschikbaar?
Reageer dan snel en schrijf uzelf in als 'zoeker' via: 'inschrijven'. Als ingeschreven zoeker krijgt u voorrang bij toewijzing; zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw zoekwensen ontvangt u hierover direct bericht.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 91 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Appartementen

    Bovenwoning en tussenverdieping Van € 750 tot 1.320 /mnd
    • wonen 85 tot 185 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Burgemeester van Stamplein 86 t/m 260, Tuinweg 129 t/m 153

Van € 750 tot 1.320 /mnd