Boomgaard, Sterappel en Valkappel

Hoogezand
Van € 800 tot 900 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 34 (geen beschikbaar)
 • Wonen 135 m²
 • Aantal kamers 4

Omschrijving

32 twee-onder-één-kap woningen en 2 riant gelegen vrijstaande woningen gekenmerkt door markante bouwdetails.

Indeling
Begane grond:
Hal met toiletruimte, luxe keuken met Siemens kookapparatuur, zonnige woonkamer (ca. 28 m2) en eethoek met zicht op de tuin en een 2.5 meter brede schuifpui naar het terras. De vrijstaande woning heeft een erker in de zijgevel.

1e en 2e verdieping:
Overloop, drie slaapkamers (7.2, 13.5 en 13.5 m2), luxe ingerichte badkamer met ligbad, toilet, dubbele wastafel en douche. Vaste trap naar de zolderverdieping (ca. 29.5 m2 gebruiksoppervlak) met aansluiting voor wasmachine e.d. Mogelijkheid voor vierde slaapkamer.

Garage/berging en tuin:
Garage met ruimte voor fietsen, afvalcontainers en auto. Bereikbaar via de oprit aan de straatzijde.

Hoogezand-Sappemeer
Ongeveer 15 kilometer ten zuidoosten van Groningen ligt Hoogezand-Sappemeer. De stad is in 1949 ontstaan na het samenvoegen van Hoogezand en Sappemeer. Inmiddels is een gemeente ontstaan met zo'n 34.000 inwoners, die bekend staat om haar smaakvolle inrichting van stadswijken en de variatie in toegepaste architectuur. Wie kiest voor Hoogezand-Sappemeer kiest voor een fraaie, kindvriendelijke, veilige en vooral groene woonomgeving.

Al vanuit het verleden is Hoogezand-Sappemeer een centrum voor industriële werkgelegenheid. De bekende strokarton- en aardappelmeelindustrie heeft inmiddels plaatsgemaakt voor internationaal opererende, technologisch hoogstaande productiebedrijven. Ook de sectoren gezondheidszorg, bouw, dienstverlening en onderwijs leveren een groot aantal arbeidsplaatsen.

Er is een gevarieerd aanbod van voorzieningen op het gebied van wonen, werken, winkelen, sport en recreatie. Hoogezand-Sappemeer heeft een dicht openbaar vervoersnet (bus/NS) en een adequaat wegennet (A7/A28).

Vosholen - Plan 'De Boomgaard'
In het weidse landschap verrijst Vosholen. Een nieuwe wijk met een eigen identiteit die wordt omringd door de buurtwijken Kalkwijk, Zuiderpark, Oosterpark, Boswijck en 'dorp' Sappemeer met al hun openbare (sport)voorzieningen, scholen en winkels.

De woningen aan Sterappel, Boomgaard en Valkappel hebben een architectonische verwijzing naar de dertiger jaren.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 34 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Sterappel e.o.: Eengezinswoningen

  2-onder-1-kapwoning Van € 800 tot 900 /mnd
  • wonen 135 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Boomgaard, Sterappel en Valkappel

Van € 800 tot 900 /mnd