Pieter Belsstraat

Horst
Van € 854 tot 957 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (geen beschikbaar)
 • Wonen 125 tot 150 m²
 • Aantal kamers 1 tot 5

Omschrijving

Horst is dé belangrijkste plaats van de gemeente Horst aan de Maas en heeft internationaal naam gemaakt door de bloeiende champignonteelt. In Horst wordt ongeveer de helft van de hele productie in Nederland aan champignons geproduceerd.

De meer dan 100 speciaalzaken in het centrum van Horst staan garant voor een plezierig dagje winkelen. Een bezoek aan de vele markten en braderieën maakt het extra gezellig! Mocht u toch niet slagen: Binnen een uurtje staat u in de winkels van Roermond, Venlo, Eindhoven en Düsseldorf! Horst is gelegen aan de A73 met haar vele uitsvalwegen, beschikt over een NS-station en heeft uitstekende busverbindingen.

De omgeving van Horst is het ontdekken waard! Trek erop uit met de fiets of te voet want de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt!

Bekende uitjes zoals Toverland en Aardbeienland zijn, zeker voor kinderen, de moeite waard maar er zijn ook diverse ander leuke pareltjes die de regio zo bijzonder maken: Golf, mountainbikeclinics, attractieparken, musea, quadrijden, voor iedereen een passende invulling van de dag.

Hier in Horst bieden wij u een 8-tal royale woningen aan van het type vier-onder-één-kap en twee-onder-één-kap aan de Leopold Haffmansstraat en Pieter Belstraat in het nieuwbouwplan "De Afhang" . In dit nieuwbouwplan is veel aandacht voor groen. Op diverse plaatsen in de wijk zijn groene plekken en hofjes gerealiseerd. Ook de speelplekken en 30 km-zone maken van De Afhang een kindvriendelijke buurt, waar u zich snel thuis zult voelen!

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Pieter Belsstraat - Twee-onder-één-kap

  2-onder-1-kapwoning Van € 854 tot 957 /mnd
  • wonen 140 tot 150 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Pieter Belsstraat - Vier-onder-één-kap

  Tussenwoning Van € 854 tot 957 /mnd
  • wonen 125 tot 140 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

NVM verhuurmakelaar

vb&t Verhuurmakelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing